2777
2789
عنوان

روزه ام بیاید براتون توحید بخونم

123 بازدید | 40 پست

شمام دعا کنید تا چله ام تموم نشده جواز زمین پدرم بدن ممنونم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اسی جان گفتی با اب برنج طی یکسال موهات پرشد . عزیزم من هم پلی کیستیک داشتم هم بعدا تیروییدکف سرم مشخص شده . فرقم و وسط سرم و پشت سرم کم پشت شده پوستش مشخص میشه چرب بودنی خیلی ناراحتم واقعا گاهی ب خودکشی فکر میکنم 😔 . مال شمام کف سرتون مشخص بود ؟؟؟؟ چندسال از ریرشت میگذشت ک اب برنجو شروع کردی موهات برگشت ؟؟؟؟؟ کار دیگه ایم کردی مثلا مکمل اصلاح سبک قرص جوشونده ؟؟؟؟ @ماهسونگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان گفتی با اب برنج  یکسال موهات پرشد . عزیزم من هم پلی کیستیک داشتم هم بعدا تیروییدکف سرم م ...

عزیزم شدیدا می‌ریخت موهام  کم پشت شده بود خیلی چیزا امتحان کردم مثل قرص هیرویت، آمپول ویتامین ب و....

ولی آب برنج امتحان کن حتما شما بعد ۳ ماه ریزش متوقف میشه شروع میشه موهات رشد کردن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم شدیدا می‌ریخت موهام  کم پشت شده بود خیلی چیزا امتحان کردم مثل قرص هیرویت، آمپول ویتامین ب ...

عزیزم لطفا اینم بگو برنجو همیشه خودت چندروز خیس میکردی بعد ابشو استفاده میکردی ؟ درکنارش مکملی امپولی مغزیجاتی چیزی نخوردی اصلاح سبک زندگی نکردی ؟ همش کاربرنج بود ینی؟

عزیزم شدیدا می‌ریخت موهام  کم پشت شده بود خیلی چیزا امتحان کردم مثل قرص هیرویت، آمپول ویتامین ب ...

امپول ب و قرص هیدویت ریزشتو کم نمیکردن ؟ امپول ب کمپلکس میزدی یا بیوتین بپانتین ؟ لطفا اینم بگو عزیزم ریزشتو قبل از اب برتج چند تار موقع شونه زدن بود بعد اب برنج چندتار شد ؟

امپول ب و قرص هیدویت ریزشتو کم نمیکردن ؟ امپول ب کمپلکس میزدی یا بیوتین بپانتین ؟ لطفا اینم بگو عزیز ...

بنظر خودم آب برنج تاثیر گذاشت 

قبلش روزی ۱۰۰ تا می‌ریخت بعدش روزی ۱۰ تا ۵ تا

عزیزم لطفا اینم بگو برنجو همیشه خودت چندروز خیس میکردی بعد ابشو استفاده میکردی ؟ درکنارش مکملی امپول ...

دو روز خیس میکردم 

نه هیچی فقط میوه خوردنم زیاد شده