2777
2789

خیلی از خدا میترسم ولی خیلی فشاررومه . بچم خیلی کوچیکه نمیتونم بدون اون زندگی کنم  هر عوضی از راه میرسه میگه بدش باباش شوهرکن خدا فقط اونارو بزاره جای من ببینم چیکار میکنن .  از طرفی نمیتونم ب شوهر قبلیم برگردم . از ی طرف دیگه تا بچم چیزیش میشه من خیلی میترسم  داره دندون در میاره ی پام همش دکتره تب داره  لرز داره  من دارم میمیرم شاید بگید چرا ؟ اخه زبونم لال ی تار مو از سر بچم کم شه پوست خودمو خونوادمو میکنن  خونواده شوهرم میترسم برم مسافرت عید میترسم بچه خودمو بغل کنم  یا چهار دست و پا میره همش دنبالشم با استرس فراووونا   نمیدونم متوجهید چی میگم یا نه  . واقعا من باید چه گلی سرم بگیرم؟؟ 

😭😭😭  خیلی دلم میخواد بمیرم  ولی میگم من بمیرم بچم چی میشه  پس جفتمون باهم خیلی بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ثواب هم داره😐😐😐 

به نظرم شما یا افسردگی گرفتی یا یه جورایی وسواس داری 

پیش یه روانشناس خوب برو 

چون اینجوری هم زندگی خودتو سخت میکنی و هم تربیت اون بچه معصوم رو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه عزیزم ثواب هم داره😐😐😐  به نظرم شما یا افسردگی گرفتی یا یه جورایی وسواس داری  پی ...

نه افسردم نه مشکل دیگه ای  فقط  شوهرم بعد طلاقم گورشو گم نمیکنه  خدا بکشتش  من راحت میشم 

نه افسردم نه مشکل دیگه ای  فقط  شوهرم بعد طلاقم گورشو گم نمیکنه  خدا بکشتش  من ر ...

اینکه همش دنبال بچه اتی و استرسشو داری طبیعی نیست 

از من گفتن بود عزیزم 

نزار دیر بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم چون فشار روانی آوردن بهت یکم بهم ریختی 

ترس و دلهره و اضطراب مدتیه و رفع میشه یکم صبوری کن

مسولیت بچه باشماست پس هر اتفاقی براش بیفته که تقصیر شما نیست پس هروز یه آیه الکرسی بخون براش و بسپارش به خدا

به خودت و برنامه آیندت فکر کن که مستقل بشی و بتونی یه زندگی خوب برا خودت و بچت بسازی

اگر هی بخوای به این فکر کنی این چیزیش نشه اون چیزیش نشه نمیتونی زکدگی کنی گلم

دلتو گنده کن و به خدا توکل کن 

یطعا به خودت چیزی دیدی که بچتو آوردی که نگه داری و قطعا اون زندگی سخت بوده که ازش اومدی بیرون پس دلیلی نداره به خودت اعتماد نکنی و انقد زود ببری بگی میخوام خودمو بچمو بکشم که چی بشه

ذهنتو آروم کن و بخدا توکل کن

منم همیشه فکر میکنم ب کشتن بچم و بعد کشتن خودم

عزیزم اگه بدونی لین دنیا با کسایی که این کارارو کردن چیکار میکنن هیچوقت حتی لحظه ای نمیزنی این حرفو 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

یک رمان قدیمی خوندم اون یک زنه بود ۲تا بچه داشت میخواست خودشو بچشو بکشه(داستان واقعیه و ژانر جنایی داشت مال خیلیییی وقت پیشههه فکر کنم میرفتم راهنمایی) چون خیلیی شوهرش خودشو بچه هاشو اذیت میکرد و کتک میزد اومد وقتی شوهرش سر کار بود تو غذای سه تاشون سم ریخت گذاشت بچه ها اول بخورن تا مطمعن بشه بمیرن اگه خودش اول میمرد و بچه هاش زنده میموندن بدبخت میشدن برا همین اول اونا خوردن بهد خودش اومد بخوره خوردااا ولی شوهرش رسید و زنه رو نجات داد از اخر هم زنه کلا فکر کنم فلج شد بچه هاش مردن شوهرشم طلاقش داد به عنوان قاتل هم ازش شکایت کرد و رفت زندان  بعد۴ سال به شدتتتتتت سخت با هزارتا اه ونفرین مرد