2777
2789
عنوان

آخ جون عید 🤩

62 بازدید | 8 پست

خیلی خوشحالم که عیده !!! 

عجیبه برام چون کلی هم مشکلات دارم، ولی برای عید ذوق کردم ، حتی صبح لباسامو پوشیدم جلوی آینه با دیدم ذوق میکردم ، واسه اولین بار رفتم هفت سین خریدم ...خیلی شادم . خدا کنه آخرشم ختم به خیر بشه 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه ؟ 

کدومشو بگم

یکیش این ک مانتو عیدمو بردن اشتباه تحویل ی آدرس دیگ دادن ۴ روز پیش امروز فهمیدم 

خونه دعوا شد هیجی نخریدم قهر کردم 

یکیش اینک قرار بود برم گوشی بخرم نشد ب همه هم گفتم چون قطعی بود

و کلی دلیل دیگ خسه شدم کاش نرسم ۱۴۰۳

کدومشو بگم یکیش این ک مانتو عیدمو بردن اشتباه تحویل ی آدرس دیگ دادن ۴ روز پیش امروز فهمیدم  خ ...

وا !!!! همین ؟ بیخیال .... زندگی سختی هایی داره که این چیزایی که گفتی اصلا به چشم‌ نمیاد ، تو شاد باشی یا غمگین روی هیچ‌چیزی اثر نداره ، پس بخند تا حداقل بهت خوش بگذره

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
وا !!!! همین ؟ بیخیال .... زندگی سختی هایی داره که این چیزایی که گفتی اصلا به چشم‌ نمیاد ، تو شاد با ...

همین برای من خیلیه 🥲

دلخوشی هر کسی ت ی چی خلاصه میشه یکی خانواده یکی عشق منم این و هر کدوم از دس بدیم ادیت میشم چطور میشه خندید