2777
2789

الان وقت خرید نیست عزیزم 

اگر شرایط داری و مجبور به خرید نیستی صبر کن👌

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میدونین؟

من خودم میخام بخرم اما وایستادم.الان سکه زیادی رشد کرده وبعد ۱۳ عید هم رشد میکنه ولی ۵و۴ اردیبهشت زمان اصلاح هس که اونجا میشه خرید کرد.طبق تحلیل تکنیکال هست.این فقط یع پیشنهاد خودتون میدونین.تو قله نمیخرن ک.

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
از کجا میدونین ۴ یا ۵ اردیبهشت پایین میاد؟

بزرگوار من تو بازار این چند سال بودم طبق تجربه میگم‌.اگر میخاین بخرین تشریف ببرین بخرین تا با حبابش حال کنین

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
چرا ؟

الان حباب سکه بالاست عزیزم 

شما وزن سکه و در نرخ دلار با توجه به انس جهانی طلا ضرب کنی متوجه اختلاف زیاد قیمت واقعی سکه با قیمت روی تابلو میشید 

ضمنا چند هفته پیش بانک مرکزی مقدار زیادی سکه پیش فروش کرده و برای بازار گرمی و ترغیب مردم به خرید قیمت رو بالا نگه داشته

سال جدید تمام این خریداران سکه میشن فروشنده  و وقتی فروشنده زیاد باشه تقاضای خرید کمتره و قیمت میاد کف و مقدار زیادی از حباب سکه از بین میره 

برای همینه که میگن وقتی همه میفروشن شما بخر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
۴۰ سال همین می شنوم هرماهم قیمت طلا و دلار زیاد تر می شه

منم نگفتم ارزان میشه طلا همیشه در بلند مدت افزایشی و سود ده هست ولی به خاطر سیاست های جهانی و بعضا داخلی همیشه نوسان و بالا و پایین داره 

اگر نوسان گیری بلد باشید و بتونید با توجه به نمودار های جهانی پیش برید میتونید توی ارزانی بخرید و توی گرانی بفروشید که خودش یه شغل پر در آمد هست

علم و تجربه زیادی میطلبه حتی ممکنه اوایل متحمل ضرر بشید 

من و همسرم سال هاست در کنار شغلمون با سرمایه اندکی که داشتیم تونستیم توی بازار بورس و طلا به درآمد برسیم 

منم نگفتم ارزان میشه طلا همیشه در بلند مدت افزایشی و سود ده هست ولی به خاطر سیاست های جهانی و بعضا د ...

والا اصلا تو ایران ربطی به نوسان نداره این حرفو وقتی بعد عید بنزین شد ۱۰ تومن کاملا متوجه می شین

والا اصلا تو ایران ربطی به نوسان نداره این حرفو وقتی بعد عید بنزین شد ۱۰ تومن کاملا متوجه می شین

انس جهانی طلا از قیمت بنزین ایران تبعیت نمیکنه 

چیزی که شما میفرمایید من سال دیگه متوجه میشم رو بنده دوره هاش رو چندین ماه توی سمینارهای آموزشی بورس و فرابورس گذروندم 

بازم میگم من اصلا حرفی از ارزانی  نزدم حرف من نوسان گیری هست و چون دوستمون سرمایه ی محدودی برای خرید داشتن راهنمایی شون کردم که کی میتونه وقت مناسبی برای خرید باشه که ضرر نکنن

حالا اینکه شما اینطور جبهه گرفتید یا از صحبت های من خوشتون نیومده راه حل داره : میتونین بخونین و به راحتی از کنارش بگذرید ، همین