2777
2789
عنوان

فردا رو روزه میگیرید؟!

459 بازدید | 33 پست

من خواهر شوهرم میگه نمیخوام سال جدید و با گرسنگی شروع کنم نمیخوام بگیرم 

شوهرم میگه نگیر وگرنه تو خونه دعوا داریم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امر خداست چرا نگیرم؟؟

سال حدید هم با اطاعت از خدا و عبادت خدا شروع میکنم .

کسی ک عمدا نگیره باید شصت فقیر رو سیر کنه یا شصت روز قضا بگیره پشت هم اونم برای یک روز لطفا ب خواهر شوهرت بگو دین به این سنگینی نندازه گردنش برای خرافات

راستی عید ۶ صبح یعنی سحری تازه خوردی و گرسنه نیستی🤣

بله روزه واجبتره یا خرافات؟؟؟!!!؟؟  تازه بدتر اینکه چون خواهرشوهر نمیخواد روزه بگیره شما هم ن ...

من کاری به اون ندارم همون‌جوری که تا الان نگرفته یه روز میگه پریودم یه روز الکی میگه گرفتم کلا نمیگیرن

روزه بگیر خانواده همسرم فقط منم اونم با هزار تا جنجال و دعوا 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

فکرتون عوض کنید

شما سال با گرسنگی شروع نمیکنید

شما دارید سال با اطاعت از خدا شروع میکنید. میدونی همون روزه داری چه ثوابی داره؟ پس داری کلی ثواب تو سال جدی برای خودت مینویسی و خیر و برکت میاری

چی از این بهتر؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.