2777
2789
عنوان

پرینت پیام رو چطوری میدن

1968 بازدید | 10 پست

شوهرم میگ تو باکسی رابطه داری پرینت خطم رو دراوردم کاملا بهش نشون دادم میگ ن پیام میخام پرینت پیام چطور بگیرم کسی بلده بهم بگه

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدن زر زیادی زده 

باید دستور قضایی باشه 

اونم برای شعر و بیت شوهرت نمیدن 

اگر پرونده مهم باشه شاید بدن اونم نه به شوهرت فقط قاضی می‌تونه بخونه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

استارتر باید شوهرت بره از قاضی نامه بگیره که اونم پرینت پیام و فلان و اینارو فقط به خود قاضی ارسال میکنن نه به شوهرت!!اونم فقط اگه بره ادعا کنه ک تو رابطه جنسی با کسی داری و قاضی بعد کلی برو و بیا و اینا یقین پیدا کنه که رابطه جنسی داری با کسی اونوقت دستور پرینت مکالمات و اینارو میده!!اینقد وا نده جلو شوهرت وارد بازی روانیش نشو شوهرت مریضه خدا و پیغمبرم بیان بگن این زن سالمه نخواد باور کنه نمیکنع!!!

استارتر باید شوهرت بره از قاضی نامه بگیره که اونم پرینت پیام و فلان و اینارو فقط به خود قاضی ارسال م ...

اره بخدا دقیقا من با برنامه پرینت مکالمات۳ماه رو گرفتم بهش نشون دادم اما پیامکا بلد نبودم اما بااینک دونه ب دونه شمارها پرینت چک کرد و ضایع شد اما همچنان سر حرف خودشه بعد تعطیلات میرم درخواست طلاق میدم

چرا باید خودتو بهش ثابت کنی؟

چون روانیه مدام باید ثابت کنم و باور نکنه با زبون روزه انقدر نفرینش کردم باگریه دم اذان صبح 

ببین تو هرچی بیشتر زور بزنی و تقلا کنی و توضیح بدی بیشتر شک میکنه!!گور باباش!

اره واقعا بچم ۵سالشه گریه میکنه میگ از بابام جدا نشو نمیدونم چکار کنم