2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم زنگ بزنم؟

170 بازدید | 13 پست

عقدیم ۵ ساله تو تاپیک قبلم گفته بودم یه توهینی بهم کرده بود بعد بخاطر اینکه من ازش ناراحت بودم از دیروز صبح تا حالا قهره نه زنگ زده ن پیامی ن هیچی فردا هم عیده نمیدونم چیکار کنم بهش زنگ بزنم یا بزارم خودش بیاد؟

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

کاش زودتر برید سر خونه زندگی خودتون🌿❤️انشاءالله

بله خب زنگ بزن شوهرته،تا کی میخواین قهر باشید،بالاخره چی؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زودتر برید سر خونه زندگی خودتون🌿❤️انشاءالله بله خب زنگ بزن شوهرته،تا کی میخواین قهر باشید،بالا ...

اون بمن توهین کرده حالام قهر کرده پس عزت نفسم چی؟

اون بمن توهین کرده حالام قهر کرده پس عزت نفسم چی؟

مردا معمولا برای آشتی پیش قدم نمیشن،خوددانی

اینجوری فقط عذاب میکشی

فردام عیده

اوقاتت رو تلخ نکن بیش تر از این✔️🌿👍🏻

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
مردا معمولا برای آشتی پیش قدم نمیشن،خوددانی اینجوری فقط عذاب میکشی فردام عیده اوقاتت رو تلخ نکن ب ...

اتفاقا ادمی هست ک پیش قدم میشه اولین باره بهم توهین کرده و قهر کرده اصلا تعجبم از کارش😔