2777
2789
عنوان

بزرگ ترین تجربه ی زندگیت چی بوده؟

2587 بازدید | 75 پست

امروز تولدم هستش...

بهترین تجربه ای که کردید رو بهم هدیه بدید🌹

(به نظرتون من بد موقع به دنیا نیومدم ؟شب عید همه گرفتارن هیچکس تولدمو یادش نیست😂)

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه همیشه به احساسات و علایق خودم توجه کنم و بخاطر دیگران از بعضی چیزا نگذرم 

تولدت هم مبارک اسی سال خوبی داشته باشی🫂✨️

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
به آدما اعتماد نکن

انقدر از اعتماد کردن ضربه خوردم که اعتماد نمیکنم همه چی رو عقلانی و طبق اصول انجام میدم واقعااااا درست گفتید🌹

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉

https://uupload.ir/view/vid_20240317_203113_208_2pf2.mp4/

بنظرم ویدئوش قشنگه ببین،هر چیزی که میخواستم بگم بهت:)

تولدت مبارک🌝

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
انقدر از اعتماد کردن ضربه خوردم که اعتماد نمیکنم همه چی رو عقلانی و طبق اصول انجام میدم واقعااااا در ...

آفرین 

انشالله هیچوقت طعم تلخ خیانت رو حس نکنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

رو هیشکی حساب نکنم، و هیچوقت از ترک شدن توسط آدما نترسم

زندگی میتونه تو رو از چیزایی که بهشون وابسته ای جدا کنه

بعد روزای بد حتما روزای خوب میاد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خخخ چه بی موقع اومدی 😂 ولی خوش اومدی ❤️

😂😂😂😂 بنده خدا ها شبه عیدی تو بیمارستان اسیر شدن ...بچه ی اول نَوِه ی اول خوشون که میگن خیلی خوشحال بودیم پدر بزرگم از خوشحالیه زیاد یه درخت تو حیاط خونه اش کاشت هنوزم هستش 

درس درس درس البته اگه تو سن دبیرستان هستی

نه دانشجو ام ،ولی چشم  سعی میکنم تا دکتری مو نگرفتم ول نکنم درس و

اینکه همیشه به احساسات و علایق خودم توجه کنم و بخاطر دیگران از بعضی چیزا نگذرم  تولدت هم مب ...

بله تا حال خودت خوب نباشه نمیتونی حال بقیه رو خوب کنی...تشکرررر ممنون 🌹🌹🌹