2777
2789
عنوان

ایده خوب بدو بدو بیا حوصلم سررفته

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنده باشی خوشگلم نیمه مرلیوان زندگیتو ببین با داشته های جسمی مادی و معنویت خوش باش الهی که بلا ازت د ...

والا از دیشب انقد گریه کردم دارم کور میشم 

خوبه ی دوست نی نی سایتی دارم اون آرومم کرد

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

والا از دیشب انقد گریه کردم دارم کور میشم  خوبه ی دوست نی نی سایتی دارم اون آرومم کرد

حسف چشمایی نازت نیست گریه کنی . آخه چیه که این همه ارزش داره توی قوی و جونو اینجور ناراحت کنه آخه

حسف چشمایی نازت نیست گریه کنی . آخه چیه که این همه ارزش داره توی قوی و جونو اینجور ناراحت کنه آخه

مامانم میگه باید بیخیال عشقت شی 

از دیشب دوتامون داریم گریه میکنیم 

بچم تا ساعت ۵ نخوابیده خاهرش میگف انقد گریه کرد چشاش باز نمیشد 

خودمم که از صب حالم........

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

مامانم میگه باید بیخیال عشقت شی  از دیشب دوتامون داریم گریه میکنیم  بچم تا ساعت ۵ نخوابی ...

اینو با گریه حل نمیکنن مادرتم بخاطر رفاه و زندگی اروم اینده خودت لابد گفته پسر بی پول و بیکار وه خونوادش پشتش نباشن به درد ازدواج نمیخوره

اینو با گریه حل نمیکنن مادرتم بخاطر رفاه و زندگی اروم اینده خودت لابد گفته پسر بی پول و بیکار وه خون ...

نه فداتشم میگه دختر باید سر سنگین باشه چمیدونم مث خاهرت باش هیچ حرفی پشت سرش نبوده 

سنمم اونقد کم نیس ۲۳ سالمه 

هم خونه داره هم ماشین شغلشم خوبه ولی لره بخاطر این میگه نه چون بابام میگف به لر دختر نمیدم ولی من از لر خیلی خوشم میاد 

پس صبور باش و سر سنگین

اخه دوسش دارم