2777
2789

هفته دهم بارداری هستم ، از اول علائم نداشتم فقط درد سینه بود و تکرر ادرار و خواب‌آلودگی ، تهوع هم کلا نداشتم ، از اواسط هفته ۹ علائمم خیلی خیلی کم شده الان فقط سینه هام حساسه و از بعضی غذاها بدم میاد ، بنظرتون مشکلی هست ؟ نگرانم 🥺🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم منم ده هفته کم شد الان که وارد هفته چهارده شدم فقط اشتهام زیاده . هر روز وهر هفته و هرماه یکسره علایم عوض میشن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

نه عزیزم منم تازه میخوام برم توی ۹ هفته علایم میان و میرم من سینه هام خیلی سفت و سنگین شدن از اول بارداری اما یادمه ۳ روز کلاااا شل شده بود یعنی اصلا خبری از علایم قبلی نبود که خیلییی استرس گرفتم اما باز برگشت من اوایل خیلییی پهلو درد و کمر درد داشتم که الان ندارم توی بارداری همه اینا طبیعیه

علایم منم ده هفته کم شد الان که وارد هفته چهارده شدم فقط اشتهام زیاده . هر روز وهر هفته و هرماه یکسر ...

ممنونم گلم ، مثل اینکه این هفته های بارداری کلا کم علامت هستن تو اکثر خانمها

نه عزیزم منم تازه میخوام برم توی ۹ هفته علایم میان و میرم من سینه هام خیلی سفت و سنگین شدن از اول با ...

ممنونم عزیزم آروم شدم واقعا ، فکرم الکی درگیر شده بود ، انشالله نینی قشنگت ب سلامتی دنیا بیاد