2777
2789
عنوان

کیا مثل من روز اول عید روز اول پریودشونه😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 25 پست
آخ چه امضاییی داری اسی جان❤️

فدات😆

چه فایده همچین کسی موجود نیس🥺🥺

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سحری بلند شدم دیدم اومد

وای خیلی بده.من میخاسم برم حموم غافلگیر شدممم

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
من روز چهارمه😁

بیا جامون عوض😆😅😅

مطمئن باش انداره من عن شانس نیستی‌.یسری با خانواده رفتیم مسافرت تو راه تو ماشین پریود شدم .بعد دو هفته بعدش داداشم گفت بیا بریم شمال اکیپی منم خیالم راحت بود پریود شدم تعجب کردم گفتم چه عجب من یه بار میریم بیرون پریود نمیشم رفتیمم نصفه شب اونجا تو ویلا پریود شدم منم پد نداشتمم .. منیکه همیشه پریودام منظم بود😂ولی مسافرت بریم صددرصد پریود میشم🤣

مطمئن باش انداره من عن شانس نیستی‌.یسری با خانواده رفتیم مسافرت تو راه تو ماشین پریود شدم .بعد دو هف ...

وای😆😆😆

فک کنم پریودیت به مسافرت حساسه😂😂