2777
2789

در دوره نوجوانی پسرا علاقه زیادی به رفیقشون پیدا میکنن طوری که اونو به خانوادشون ترجیح میدن و خیلی دوستش دارن و همین باعث وابستگی های شدید 

و متاسفانه مشکلات جنسی و انحرافی میشه 

اینو ی روانشناس گفت

شما هم اگه تجربه ای دارین بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بنظرم نه باید اونقدر بچه رو ازاد گذاشت و نه اونقدر محدودش کرد

چه اشکالی داره دوست خوب داشته باشه و حتی نیازه چون حداقل حداقل فاصله سنی والدین با بچه ۱۰ ساله و همین یعنی ۲ دهه و شاید نتونه اونقدر زیاد اون بچه رو درک کنه نسبت به کسی که دقیقا همسن و سالشه ولی والدین باید از دور نظارتش کنن که اسیب هایی مثل اعتیاد به مواد مخدر و یا مشکلات جنسی رو پیدا نکنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من داداشم و تمامی فامیلامون انحراف جنسی نگرفتن 😐 روانشناستونو عوض کنین 

منظور از مشکل جنسی این نیست که خدایی ناکرده بیان با هم رابطه برقرار کنن

منظور اینه که از هم فحشای رکیک یاد میگیرن

اونم تو سن نوجوونی یک پسر مثلا بچهه هم نخواد قاطیشون شه دوستاش مسخرش میکنن و بهش میگن شیر پاستوریزه ولی خونواده باید نظارت داشته باشن رو کارای بچشون

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

دقیقا

ادما بیشتر دوس دارن برن سمت کار های زشت چون کار زشت نسبت به کار خوب و خوشایند کمی راهش ساده تره و ما ها هم تنبل و یا شایدم کنجکاو

اگه والدین رو بچشون نظارت داشته باشن اتفاقی نمیفته

هم دختر و هم پسر فرقی نداره قدیما فرق داشت و دخترا کمتر مراقبت میخواستن ولی الان به یه اندازه هست با یه سری چیزا که تو مدرسه میبینیم ولی تایم پسر بیشتره دختر از ۱۴ سالگی باید کنترل شه تا ۲۳ سالگی که شخصیت ثابتی بگیره

و پسر از ۱۴ سالگی تا ۲۸ سالگی

شما معلمی؟

نه چرا؟

گفریدون داخل مدرسه فکرکردم معلمی

نه

دانش اموزم البته اخراشه دیگه سال اینده میشم دانشجو