2777
2789
عنوان

دختر خاله یِ حسود

953 بازدید | 9 پست

سلام دوستان این کاربری من نیست و خب از رفیقم قرضش گرفتم که یه راهنمایی بکنین و خب چون نمیتونستم با آیدی خودم وارد بشم با این اک اومدم

من یه دختر مذهبی بودم که یعنی نگاه به نامحرم رو بد میدونستم اینم بگم که من دچار تحولاتی شده بودم دو سال و هر گندی ک بگین ب بار اوردم اونم با دختر خالم پدرم گفتن که رابطتتو با دوستات و دختر خاله هایی ک باعث میشن برگردی مثل قبل رو قطع کن یه چند مدت راحت بودم داشتم زندگیمو میکردم تا اینکه سر و کله این خانم پیدا شد و زندگی منو به لجن کشوند

از بچگی بهم حسادت میکرد میگفت چقدر موهات بلنده الهی بریزه چقدر اینجات بزرگه چقدر اینجات قشنگه ک بعد از یه ماه اندام من داغون شد و ریزش مو به شدت گرفتم خودش روانشناسی میخونه و رتبه خوبی کسب نکرده و نمیخاد منم به جایی برسم میگه بیخیالش بیا بریم بیرون ت ک درس نمیخونی میخای چی بشی و... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند شب پشت سر هم توسط برادرم رفتیم بیرون که اون دختر خالمم بود اونا خیلییی پولدارن ولی خب پول حروم و پدرش الکل خور هست و به خالم خیانت کرده اما خالم به اجبار بچه هاش زندگی میکنه

21 سالشه پنج سال هست با یه پسری به قصد ازدواج رفیقه اما با پسرای دیگه هم چت میکنه و...

همیشه میگف یه دختر 17 ساله چرا نباید اینستا داشته باشه و وقتی میری بیرون چادر سر نکن اصلا وقتی چادری میای بیرون با ما نباش

وقتی از عقایدم صحبت میکردم میگفت مغزتو شتشو دادن و شعر میگی کم کم از اون منِ قبل فاصله گرفتم نمازامو نخوندم دروغ میگفتم پشت سر هم و... هر وقتی هم ک میخواستم باهاش برم بیرون با خانوادم در حد مرگ دعوا میکردیم

یه شب خونمون بود گفت دوست دوست پسرم میگه ک یکیو براش پیدا کنم و هی گیر داده همون شب اون پسره لایو گذاشت منم به شوخی در موردش حرف میزدم و میگفتم منو بهش معرفی کن اونم میگفت به دردت نمیخوره ولی خودش با همون پسره چت میکرد تا اینکه رفتم تو پیج فیک مشترک من و دختر خالم که من اصلا سالی ی بار هم نمیرفتم داخلش رفتم اونو فالو کردم دختر خالم گفت استوریشو ریپ بزن منم همین کارو کردم بعد صحبت های من و پسره از اونجا شروع شد دختر خالم دو شب پشت سر هم خونمون زنگ زد که چیشد چیگفتین منم براش تعریف میکردم تا اینکه ی روز مامانم متوجه شد (اینم بگم ک مامانم میدونستن که دختر خالم یکیو برام پیدا کرده یعنی خودم بهشون گفته بودم) گفت ک در مورد چی حرف میزدین ک اینطوری میگفتی منم دروغ سر هم کردم و گفتم مامانمم باورش نشد و گف بگو مرده منو ببینی ک داری راس میگی منم قسم دروغ خوردم بازم باورش نشد و گفت دیشب داشتی با کی چت میکردی تا ساعت 2 شب منم گفتم هیچکس گفتن ک اره داشتی با پسره چت میکردی و... 

تا اینکه زنگ بابام زدم و گریه میکردم و گفتم ک من دیگه نمیتونم بخدا خودکشی میکنم و... 

عزیزم شما و ایشون تفاوت فرهنگی‌دارید و بهتره باهم نگردین

از نظر شما ابشون دختر بدیه و‌ از نظر ایشونم شما دختر کاملی نیستی و یکسری خورده شبشه های اخلاقی که خب همه دارن واقعا نمیشه قضاوت کرد و‌ گفت اون ادم صددرصد ادم بدیه‌

فقط با هم فرق دارید 

یه دو باری هم خودکشی ناموفق داشتم سر همین دختر خالم

چون خیلی صمیمی بودیم و هر شب بیرون بودیم مامانمم میگفتن اون دختر برای تو سمه داره نابودت میکنه باهاش نگرد

پدرمم گفتن من الان دهن روزه سرکارم تا بعدازظهر میام میریم بیرون حرف میزنیم در موردش مامانمم داد و بیداد که اره برو پیش همون دختر خالت 

خلاصه پدرم اومدن و رفتیم بیرون پدرم گفتن قضیه رو تعریف کردی برام خب ببین دختر خالت هروقت پاشو گذاشت تو زندگی ما زندگی ما داغون شد و شما باهم دعوا کردین 

گفتن ک دختر خالت با چند نفر هست و با دوست پسرش رابطه داشته و دختر نیست گفتم از کجا میدونین گفتن میدونم

گفتن میدونم وقتی میرین بیرون چه وضعی میرین و مسخره بازی در میارین(پدرم رو همه میشناسن و خب یه جورایی با مامور و نیروی انتظامی و هر کسیی ک فکرشو بکنین سر و کار دارن و رفیقن) 

کلی حرف زدن من اروم شدم و خواستم حقیقتو بگم گفتم ک با پسره چت میکردم و این اتفاق افتاد پدرمم گفتن حروم خدا رو انجام میدی؟ خدا چقد دوست داشته که بهمون گفتی و توبه کن و نرو سمتش با اونم نگرد منِ احمق نمیدونم چجوری اون پسره رو از زندگیم بیرون کنم ی جورایی وابسته شدم و یه جورایی هم نمیخام ک گناه کنم و از اعتماد پدرم سواستفاده کنم چون اگر بخوان میتونن چتایی ک من میکنم با هر فردی رو ببینن و متوجه بشن

تمام