کسی تست جوش شیرین واسه تعیین جنسیت انجام داده درست باشه؟ فقد تو سه ماه اول میشه انجامش داد؟
من انجام دادم یه لایه سفید اومد بالا ولی کف آنچنان نکرد😐😂
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو رو خدا واقعا تو سال ۲۰۲۴ هنوز به این چیزا اعتقاد دارین
اعتقاد ندارم مادرشوهرم مجبورم کرد انجام بدم😐 میگه میخام ببینم جوابش با سونو یکیه
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
من انجام دادم کف و فش فشششششش و اصلا عجیب غریب درصورتی که بچه ام دخمله🤣🤣
عزیزممم😂😂
اره بابا الکی هستن برای سرگرمی من مامانم یه زور گفت بیا انجام بده وقتی کف کرد گفت پسره رفتیم سونو گفت دختره😂😂😂🫂 همش میگفت من خودم سونوگرافیت کردم پسره وقتی دکتر گفت دختره 😂 اینقدر خندم گرفت
من انجام دادم ابنقدر کف کرد که کم مونده بود از لیوان بریزه،ولی ۱۷هفته گفت احتمال زیاد دختره
شما از کجا تشخیص میدی؟
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...