2777
2789

دخترداداشم فقط ۱۳ سالشه با یه پسر ۱۶ ساله در ارتباطه 

پیامامشو خوندم پسره درخواست رابطه جنسی کرده برادرزادمم اولش می‌گفت نه الان خام حرفاش شده قبول کرده و منتظر فرصتن فقط 

تا الآنم در حد بوس و بغل بودن 

هر بار که بهش پیام میده میگه عکس لختیتو برام بفرست 

بخدا ما موندیم چکار کنیم مامانش بارها باهاش حرف زده گوشیو ازش گرفته باز از گوشی دوستاش پیام داده

عزیزم کارش زشته ولی چکار ب پیام بقیه داری

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ۱۶ ساله میتونه رابطه برقرار کنه🤣

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اسمش افتاده رو زبون همههههه 

چون تو یه شهر خیلی کوچیکن 

من خودمو زدم به ندونستن و باهاش کلی حرف زدم و داستانهای ساختگی تعریف کردم یجوری حرف میزنه و رفتار میکنه باورم نمیشه اصلا با کسی در ارتباط باشه حتی

عزیزم کارش زشته ولی چکار ب پیام بقیه داری

وقتی چوب نادونیشو خورد و ایندش تباه شد بازم باید بی تفاوت رد شم؟؟؟

درخواست خود مامانش بود که حواسم بهش باشه