2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم پس به نظرت من الان سفارش بدم یا بزارن همون بعد ۴ام؟

نمیدونم ممکنه تو این مدت گرونترم بشه ، الان سفارشتو تا نصفه ثبت کن ببین چه تاریخی رو برات میزنه بعد واریز کن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نمیدونم ممکنه تو این مدت گرونترم بشه ، الان سفارشتو تا نصفه ثبت کن ببین چه تاریخی رو برات میزنه بعد ...

اهان یعنی میگی ممکنه قیمت بیاد پایین؟چون همین موبایل تا چند روز پیش تو دی جی کالا ۱۵،۴۹۹ بود بعد الان شده ۱۶۴۹۹

بعد من میترسم بازم بیشتره شه اگه بگذره

نمیدونم ممکنه تو این مدت گرونترم بشه ، الان سفارشتو تا نصفه ثبت کن ببین چه تاریخی رو برات میزنه بعد ...

عزیزم میگم زده بود زمان  ۱۵ تا ۲۱ فروردین

یعنی اون موقع به دستم میرسه؟یا تازه ارسال میشه؟

عزیزم میگم زده بود زمان  ۱۵ تا ۲۱ فروردین یعنی اون موقع به دستم میرسه؟یا تازه ارسال میشه؟

آره عزیزم ۲۰ یا ۲۱ به دستت میرسه 

اهان یعنی میگی ممکنه قیمت بیاد پایین؟چون همین موبایل تا چند روز پیش تو دی جی کالا ۱۵،۴۹۹ بود بعد الا ...

نه عزیزم میگم ممکنه گرونتر بشه سال جدید راستی توی قسمت جوایز نگاه کن یه کد تخ‌فیف ۵۰۰ تومنی هست ۱۰ سکه باید بدی بگیریش اونم بزنی خوبه