2777
2789
عنوان

زن یا مرد

229 بازدید | 35 پست

خیانت اول تصقیر کیه 

با این حال که خودم دخترم ولی میگیم تصقیر زنه مرد هرچه چشم چرون باشع هرچی بال بال بزنه زن که بهش رونده میزاره میره موندم بعضی ازن زنا چجور وجدانشون قبول میکنه با مرد متهل باشن اگه زنا به مردا رو ندن هیچ وقت خیانت پیش نمیاد 

سنگ قلب مغرور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا که خیانت رو تجربه نکرده بودم معتقد بودم اگه بهم خیانت بشه مقصر صد در صدی مرده که به من وفادار نبوده

الان که بهم خیانت شده هم معتقدم صد در صد مقصر همون مرد بوده 

ادم تا سر نخ رو نگیره کسی بهش نخ نمیده 

از غریبه توقع وفاداری و تعهد نمیشه داشت مهم اینه طرف مقابل بهت وفادار باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا من بهت می گم هر چی زن بد باشه هر چی بال بال بزنه مرد اگه خوب باشه اون زن کاری نمی تونه بکنه!!

خیانت تقصیر دو طرفه ولی از طرفی قانون طبیعت می گه بد هست تا خوب تعریف بشه و برعکس یعنی این زنا باید باشن تا چیزی به اسم وفاداری معنا پیدا کنه پس مشخصه هر کسی بدون توجه به خوب یا بد بودن اطرافش باید متعهد بمونه به زندگیش و هی نگه زنا ال بودن گولم زدن مردا بل بودن گولم زدن بین بد خوب بمونی شرطه.

❤️❤️ 

درود به شرفت اره والا من خودم زنم ولی از جنس زن متنفرم که راحت زندگی هم جنس خودشونو خراب میکنن البته ...

دقیقا بعضی از زنا بایه فدات بشمی رام میشت

سنگ قلب مغرور
قبلا که خیانت رو تجربه نکرده بودم معتقد بودم اگه بهم خیانت بشه مقصر صد در صدی مرده که به من وفادار ن ...

منم که از دوطرف خیانت دیدم میگم

سنگ قلب مغرور