2777
2789
عنوان

بیاین سر نماز شب براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 42 پست

میشه لطفاً اسم منم بیاری داخل نماز شبت؟من به نماز شب خیلییییییی اعتقاد دارم اسمم فاطیماست 

تروخدا دعام کن سر نماز شبت:) 

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
میشه لطفاً اسم منم بیاری داخل نماز شبت؟من به نماز شب خیلییییییی اعتقاد دارم اسمم فاطیماست  ترو ...

عزیز دلم الهی حاجت روا بشی.

من راستش درست نمیدونم چطور باید توی قنوت نماز، اسم ها رو بیارم به جاش ۴۰ بار ذکر میگم. بعد از تموم شدن نماز شب تک تک برای همه عزیزانی که اینجا کامنت گذاشتن، دعا میکنم❤️❤️

اگه میدونین چطوری باید اینکارو بکنم بهم یاد بدین لطفا، تا دفعه بعد که نماز خوندم اسمتون رو توی قنوت بگم🙏

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم الهی حاجت روا بشی.  من راستش درست نمیدونم چطور باید توی قنوت نماز، اسم ها رو بیارم به ...

داخل مفاتیح کامل توضیح داده 

که روش ذکر نام به چه صورتی هست 

التماس دعا عزیزدلم🥺🥺🥺نماز شب واقعاً یه معجزه است که کمتر کسی بهش پی میبره منو خیلیییی دعا کنید💚

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
داخل مفاتیح کامل توضیح داده  که روش ذکر نام به چه صورتی هست  التماس دعا عزیزدلم🥺🥺🥺نما ...

حتما نگاه میکنم مفاتیح رو. ممنونم عزیزم. اشک شوق نصیبت بشه🥲❤️

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
حتما نگاه میکنم مفاتیح رو. ممنونم عزیزم. اشک شوق نصیبت بشه🥲❤️

مرسی قربونت برم کرسی از خودت❤️

@sssui    

مبینا خوش قلبم مرررسی یادم بودی گلمم واست خییلیی امشب دعا کردم ،استارتر عزیز قبول باشه انشاالله ،من حال دلم بده خیلییی میخوامش میشه دعام کنین دلش با من بشه و یه نشونه خوب از سمتش ببینم حال دلم بده این ساعات اخر سال

مبینا خوش قلبم مرررسی یادم بودی گلمم واست خییلیی امشب دعا کردم ،استارتر عزیز قبول باشه انشاالله ،من ...

مرسی قربونت 

ان‌شاءالله خدا دو برابرش رو به خودت برگردونه عزیزم

خیلی زود عیدی امسالمون رو می‌گیریم ان‌شاءالله

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
مرسی قربونت  ان‌شاءالله خدا دو برابرش رو به خودت برگردونه عزیزم  خیلی زود عیدی امسالمون ...

فداتتت شم خواهری انشاالله خدادلتو امسال خیلللی زود شاد کنه و بیای از حاجت رواییت واسم بنویسی به همین زودی زود😘😘😍😍

فداتتت شم خواهری انشاالله خدادلتو امسال خیلللی زود شاد کنه و بیای از حاجت رواییت واسم بنویسی به همین ...

ان‌شاءالله ❤️

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕