2777
2789
عنوان

متاهلا یه دقه بیاین😭

302 بازدید | 23 پست

شما تو مراسم خواستگاری راجب وضع اقتصادی شوهرتون پرسیدین؟  من یه سوتی گنده دادم خواستگارم ازم پرسید چه انتظاراتی از همسرت داری گفتم خوش اخلاق باشه ووضعیت اقتصادیش طوری باشه که زندگیو بتونه بچرخونه خدایا این وضع اقتصادی چی بود من گفتم نکنه فک کنه پولکیم جا بزنه بره😭😭😭😭😭... خسته شدم بقران از تنهایی  توروخدا دعا کنید ازدواج کنم به یه بخت خوب دبم میخواد یه نسلی داشته باشم دارم دق میکنم هردفه یه چیزی میگم خواستگارا میپرن😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب گفتی این حقو داری که بگی ناراحت نباش حرفت زشت نبوده 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
الان فکرمیکنه پولکی هستی چرا اینو گفتی

چرا استرس میدی 🫤

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

خوب گفتی عزیزم

کسی که بخواد اینجوری بپره چه بهتر 

بی توقع ازدواج نکن ، اسیری میری مگه ؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩