2777
2789
عنوان

لواشک در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 30 پست

میوه که ارزون تر شد خودت درست کن 

تو حیاط بابام درخت میوه داره خودم درست می کنم 

باید بشوریشون بریزی توی قابلمه. اگه خیلی نارس هستند یه کم آب بریز توش و با شعله کم بزار بجوشه می تونی مزه کنی نمک و شکر هم اگه لازم بود اضافه کن

میوه که له شد و از هستش جدا شد بریز تو آبکش 

قبلش کف سینی رو کمی چرب کن و آبکش شده رو بریز توش

سرنوشت از دست تو
چرا کسی جواب نمیده؟؟گریهههه

عزیزم وارد سایت که میشی همون بالا گزینه تبادل نظر هس بزن روش شاخه های متفاوت میاد شاخه مورد نظرتو انتخاب کن برو توش مجدد بالا صفحه موضوع جدید رو بزن و تاپیکتا ثبت کن

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه که ارزون تر شد خودت درست کن تو حیاط بابام درخت میوه داره خودم درست می کنم باید بشوریشون بریزی توی قابلمه. اگه خیلی نارس هستند یه کم آب بریز توش و با شعله کم بزار بجوشه می تونی مزه کنی نمک و شکر هم اگه لازم بود اضافه کنمیوه که له شد و از هستش جدا شد بریز تو آبکش قبلش کف سینی رو کمی چرب کن و آبکش شده رو بریز توش

مرسی گلم بابت توضیحت

موضوع جدید پیدانمیکنم!!کجاست؟؟

رفتی تو تاپیک مورد نظرت! مثلا تو بخش بارداری و زایمان سایر موضوعات رو انتخاب کن تا رفتی تو صفحش میبینی

بخور اما کم بخور ..... من که مامانم درست کرده بود برام تابستون قبل هم چون قصد بارداری داشتم کمی هم خودم درست کردم یه جایی دور از دسترس شوهرم قایم کردم برا بارداریم اما خب تموم شد دیگه منم میرفتم از یه فروشگاه مطمین تو شهرمون خرید میکردم ازین کارخونه ای ها بود که کیلویی میفروختن 

بخور اما کم بخور ..... من که مامانم درست کرده بود برام تابستون قبل هم چون قصد بارداری داشتم کمی هم خودم درست کردم یه جایی دور از دسترس شوهرم قایم کردم برا بارداریم اما خب تموم شد دیگه منم میرفتم از یه فروشگاه مطمین تو شهرمون خرید میکردم ازین کارخونه ای ها بود که کیلویی میفروختن

آره افرا جان خوردم نشد مبارزه کنم

نوش جان عزیزم خیلی سخت نگیر....فقط ازین آلوهای خیس که بیرون میفروشن و خیلی هم قرمزه نخور چیزای جالبی درموردش نمیگن

چشم

آخ اخ لواشک. بخور بره ضرر کجا بود بچت الان کامله دیگه. وااااای هلاکوم کردی نالوتی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀