2777
2789

همسرم دوتا حساب باز کرده که یکیش به نام مادرم و یکیش هم به نام پدر شوهرمه که گاهی دریافتی هارو به مشتری خاش میگه که به حساب اون ها میریزن،چند وقت پیش تصمیم گرفتیم پس اندازامون رو طلا بخریم،بعد پدر شوهرم از همسرم پرسیده بود و همسرمم بهش گفته بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثله شوهر من

همش باید گنده گوزی کنه بگه اینقد تو ماه در میارم در حالی ک چس تومنم دستش نمیزارن فقط پز الکی

هرچیم بهش میگم نگو عین بچها اصن تو گوشش نمیره

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
عزیزم یسوال داشتم ازتون شما برا پس انداز می‌خواستین طلا بخرین،فضولیه ولی خریدین یا نگه داشتین بعد عی ...

ما خریدیم عزیزم ،همسرم از دوستش که طلافروش بود قبلاً مشورت گرفت و خریدمون رو انجام دادیم

ما خریدیم عزیزم ،همسرم از دوستش که طلافروش بود قبلاً مشورت گرفت و خریدمون رو انجام دادیم

آهان ممنون عزیزم،منم ی قسمت پولمو خریدم البته دست دوم اجرت پایین،برا ی قسمت دگ ش نتونستم کاری کنم موند برا بعد عید

بعد سر سفره بودیم همسرم دیر تر قرار بود بیاد ما داشتیم افطار میکردیم بعد برادرشوهرم از شوهرم پرسید پدرشوهرمم گفت خودشو اسیر کرده...

خیلی ناراحت شدم از حرفش

آهان ممنون عزیزم،منم ی قسمت پولمو خریدم البته دست دوم اجرت پایین،برا ی قسمت دگ ش نتونستم کاری کنم مو ...

منم کم ارت خریدم دوست همسرم برام گرفت من اصلا نرفتم برای انتخاب با  سه درصد سود،شما چند درصد گرفتین؟

منم کم ارت خریدم دوست همسرم برام گرفت من اصلا نرفتم برای انتخاب با  سه درصد سود،شما چند درصد گر ...

من ی قسمیشو ۷درصد ی قسمیشو ۵درصد ولی من تو بازار گشتم چیز قشنگ پیدا کنم ک بتونم استفاده کنم