چشمش فکر کنم عفونت کرده . صبح دوتا چشماش قی کرده بود چسبیده بود بهم با اب گرم شستم . بعد داخل چشمش قرمزه و همش پره اشکه چشاش
چیکار کنم
فعلا دکتر در دسترسم نیست که ببرمش
کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶 مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مامانم اینجوری میشیدیم با چای دم کرده نه نپتون اما سرد شده میگفت چشم رو بشورید بعد هم حدود یه ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با اون پنبه آغشته به چای رو چشمون نگه میداشت
ای جانم عفونت کرده،سربع تر پماد تتراسایکلین یک درصد بگیر ،روزی سه باربراش بکش تو چشمش،بری داروخانه برات دستورش و میدن.دکترم نمیخواد،تا سه چهار روز اگه بهتر نشد ببر دکتر.
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من مامانم اینجوری میشیدیم با چای دم کرده نه نپتون اما سرد شده میگفت چشم رو بشورید بعد هم حدود یه ۲۰ ...
حتما انجام میدم ایشالا خوب شه
قطره سولفوستامید یا همون باکتی ماید و پماد چشمی اریترومایسین . باید چشمش رو هم تا میتونید ماس ...
اتفاقا پماده رو عصر گرفتم . چشم انجام میدم خیلی ممنون