2777
2789
عنوان

چشم بچم قی کرده چیکار کنم

241 بازدید | 21 پست

سلام . بچم تقریبا ۷ ماهشه 

چشمش فکر کنم عفونت کرده . صبح دوتا چشماش قی کرده بود چسبیده بود بهم با اب گرم شستم . بعد داخل چشمش قرمزه و همش پره اشکه چشاش

چیکار کنم

فعلا دکتر در دسترسم نیست که ببرمش

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

با چای سرد پاکش کن

خوب میشه یعنی؟

خیلی نگرانم میترسم 

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترپمادمیده خوب میشه چون بچست معاینه بشه بهتره 

دکتر در دسترسم نیست فعلا . تو اولین فرصت میبرم 

خیلی میترسم 

حتما ببر اورژانس بیمارستان

با دستمال نخی تمیز پاک کن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

وای انگار بیماری مسریه 

دوتا از بچهای داداشم اینجوری شدن فقط با آمپول خوب شدن 

داخل چشاشون قرمز شده بود

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
من مامانم اینجوری میشیدیم با چای دم کرده نه نپتون اما سرد شده می‌گفت چشم رو بشورید بعد هم حدود یه ۲۰ ...

حتما انجام میدم ایشالا خوب شه

قطره سولفوستامید یا همون باکتی ماید و پماد چشمی اریترومایسین .  باید چشمش رو هم تا میتونید ماس ...

اتفاقا پماده رو عصر گرفتم . چشم انجام میدم خیلی ممنون

هیچی نمیشه ،چندبار تکرار کن ،قول میدم خب میشه

ایشالا خوب شه خیلی ممنون عزیزم