2821
2789
عنوان

کنکوریا یه لحظه میاین

81 بازدید | 11 پست

سلام

من میخوام مشاورم رو عوض کنم چون تا الان اصلا طبق برنامه پیش نرفتم و عقب هستم

به نظرتون عوض کنم و از اول شروع کنم یا خودم بخونم

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیک منش خیلی خوبه اگه بشناسی

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

اگه مشاور خوبیه بهش بگو واقعیت رو

اون جور که باید نه، همش می‌گه برنامه سنگینه برات، دیر شروع کردی و از این حرفا

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

بنظرم مشاوره چرته خودم داشتم الان ندارم

من به برنامه نیاز دارم 

خودم نمیدونم از کجا باید شروع کنم، نمیخوام بعدا بگم ای کاش یه مشاور داشتم 

ببین هرفرد متفاوته  میبینی یکی بدون مشاور بهتر میتونه پیش بره یکی نه  اگه میدونی نمیتونی ...

مرسی عزیزم ❤️

الان کسایی ک اردبهشت کنکور دادن چقدر جمع کردن در چه حالن چیا نخوندن

من که ثبت نام کردم اما چیزی نخوندم 

مشاور جدیده میگه اگر هدفت اردیبهشت هست به درصد های خوبی میرسی البته اگر تلاش کنی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز