2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو سخته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 27 پست
مشکل خاصی داشتی بهت شیاف و آ س داد؟

نه درد داشتم ن لکه بینی ولی چون سابقه سقط داشتم گف مصرف کنم امپولم نوشت ک روزی یکی بزنم هنو نگرفتم امپولارو

✰💙✰نور خدا که بسته شد به میله وعلمی که اثبات نکرد این شکست نورو
خدا نگهدارشون هست استرس نداشته باش انشالله به سلامت دنیا بیان به دکترت بگو اون بهتر میدونه برای من ...

از خدا میخوام تو سال جدید با خبر مامان شدنت دلت شاد شه.منم بعد ۹ ماه اقدام شد. دکترم متاسفانه نیست دم عیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آاس اس باعث سقط نمیشه؟؟😂😂 سالم باشن ب جون میخرم  دوتا سقط داشتم ۹ ماهه چشم انتظارم

نه مشکل نداره

اگر خون لخته داشته باشه خون رسانی ضعیف میشه

خدایی نکرده قلب نی نی می ایسته

ولی با آ اس آ خیالت راحته

خدا برات حفظشون کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ارع گلم لینک یا ای دی بده

اینجا بزارم پاک نکنم ممکنه اقا هم بیاد

یا هر وقت که بودی و بودم پیام بده بفرستم

یا درخواست دوستی میدم

قبول کن پیام بده که بفرستم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

از خدا میخوام تو سال جدید با خبر مامان شدنت دلت شاد شه.منم بعد ۹ ماه اقدام شد. دکترم متاسفانه نیست د ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

اینقدر حسرت بچه کشیدم که میگم خدایا دوقلو و سه قلو بده اصلا باورم نمیشه یروز منم مامان شم😔😔😔

۶ ماهه اقدام کردم ولی از خیلی وقت قبل بچه میخاستم شوهرم نمیخواست 

ژنشو تقریبا داشتم ولی دارو میخوردم. کلومیفن اوابوست عالی بود

قرص کلومیفن جداست با اوابوست؟ یا یکیه؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه اینقدر حسرت بچه کشیدم که میگم خدایا دوقلو و سه قلو بده اصلا باورم نمیش ...

دقیقا منم چن وقته میخاستم همسرم نمیخواست سال ۹۸ ازدواج کردم امسال راضی شد اونم ۹ ماه اقدام بودم. از خدا میخوام عیدی تو بگیری

دقیقا منم چن وقته میخاستم همسرم نمیخواست سال ۹۸ ازدواج کردم امسال راضی شد اونم ۹ ماه اقدام بودم. از ...

خداروشکر باردار شدی

مرسی عزیزم دعام کن تو سال جدید منم مامان شم به آرزوم برسم