2777
2789
عنوان

سه قدم تا کچلی👣

100 بازدید | 12 پست

تجربه هاتون برای ریزش مو رو بگید لطفا.

اندازه دم موش داره میشه دم‌اسبی‌م

🙀

بجز توصیه به آزمایش

چون رفتم همه چی اوکی بوده.

ممنوووون

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

منم همه چیزم اوکی بود پنج ساله درگیرم پس توصیه سودمندی ندارم🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو دادی؟من تو آزمایشاتم چیزی نبود وقتی سونو دادم فهمیدم کیست دارم واسه همین ریزشم خوب نمیشد

البته هنوزم خوب نشده ولی کمتر شده

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
سونو دادی؟من تو آزمایشاتم چیزی نبود وقتی سونو دادم فهمیدم کیست دارم واسه همین ریزشم خوب نمیشد البته ...

نه

حتما برم پس

ممنون

من سبغ میزنم موهای ریز دراوردم 😂موهامم داره زخیم میشه  رزماری هم خوب بود رزماری بجوشون بزن به ...

سبغ اصلی که میزدم عالی بود

دیگه گیرم نیومد

😪

من پارسال ریزش شدید داشتم کنترل استرس، دمنوش رزماری هرروز زدم به کف سرم پنج‌شش ماه حدودا، قرص زینک پلاس هم فقط ۱ دوره‌ی چهل روزه روزی یکی خوردم و دیگ نخوردم زیادیشم ضرر داره، موهامم هرروز شونه کردم( این کار روزای اول باعث میشه بیشتر بریزه ولی بعد از پنج شیش روز جریان خون کف سر رو تنظیم میکنه و عالی میشه) و شامپوی کافئین ضد ریزش سریتا زدم 

با اینا ریزشم رسیده به روزی ۱۰ تا حدودا و موهای ریخته شده هم درومده اصلا نگران نباش و با ارامش ب موهات رسیدگی کن 

الان یسال از درمانم میگذره 

سبغ رو به ریشه مو هم می‌زنید؟ من یه بار استفاده کردم، همون لحظه موهام دسته دسته ریخت.

اره دیگه ولی نمیزارم به صورتمو و گردن و شونه هام بریزع چون زیاد میشه موها 

عجب من که زدم داره خوب جواب میده ماشالا 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
من پارسال ریزش شدید داشتم کنترل استرس، دمنوش رزماری هرروز زدم به کف سرم پنج‌شش ماه حدودا، قرص زینک پ ...

ممنونم عزیزم

محصولات سریتا رو‌ شنیدم عالیه

قیمتش حدودا چقدره!؟

حتما امتحان میکنم.

مرسی که وقت گذاشتی برام💜