2777
2789
عنوان

رابطه با جاری

264 بازدید | 16 پست

اگر جاری دارید الان، با هم خوبید؟ صمیمی هستید یا با هم کل کل دارید؟

اگه یه جاری جدید بیاد که از شما قشنگتر باشه و اوضاع مالیش بهتر باشه، چجوری باهاش رفتار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این ۱۳ ساله مشکلی نداشتیم

با احترام و ادب

با جاری جدید هم با احترام

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

جاریم خوبه ولی چندین بار متوجه دشمنیش با خودم شدم تو ظاهر باهام دوست و مهربونه ولی یکارایی پشت سرم برای زمین خوردنم کرده که می‌دونم از دشمن بدتره ولی نمیشه که با جاری دعوا کرد و یه عمر قهر بود دوستی خاله خرصه رو مجبوریم تا ابد ادامه بدیم دیگه،😂

من ی جاری داغون داشتم   پر ادعه و پیر و زشت  و  افاده ای   وقتی من اومدم کلی کلاس گذاشت ولی هیچی نبووود و نیسس 

اولاش ادا درمباورد ک خوبه ولی دستش  رو شد  

و دیگه قهرم باهاش  چون نبنی سابت داره   از همینجا بهت میگم     چبز خانم  چبز بچم دهنت  🤣🤣🤣🤣  زنیکه

چهارتا دارم ولی با هیچکدوم رابطه ندارم شماره دوتاشو دارم ولی فقط استوریشونو میبینم 

باهاشون قهر نیستم ولی درکل آدم منزوی هستم اهل معاشرتای خانوادگی نیستم 

جاری جدید هم بیاد برا من فرقی نداره ب گفته خواهر شوهرم من از بقیه بهترم ☺️🤭

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

سه تا جاری دارم در حد سلام علیکه رابطه مون زیاد صمیمی نمیشم اوضاع مالی و زیبایی جاریم باعث عوض شدن اخلاقم نمیشه کلا با جاری صمیمی نمیشم

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
چهارتا دارم ولی با هیچکدوم رابطه ندارم شماره دوتاشو دارم ولی فقط استوریشونو میبینم  باهاشون قه ...

احتمالا خواهر شوهر به بقیه جاری‌ها هم همینو گفته😅 که «تو از بقیه بهتری»

انگار یکی از وظایف خواهر شوهرا همینه