2777
2789
عنوان

فدوکس خوردین تا ب حال

329 بازدید | 8 پست

چطور بوده؟؟؟ 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چی هست؟

تو تلوزیون تبلیغش زیاده . 

ی پودر حاوی جو دو سر و... 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
خوبه

واقعا راسته کمبود اهن رو رفع میکنن۶؟

واقعا راسته کمبود اهن رو رفع میکنن۶؟

تاثیر داره ولی واسه آهن عدسی عالیه

بعدشم ویتامین c بخور اهن جذب شه

چندبار ویتامین c بعد غذای اهن دار بخوری حله

همیشه نه ها بعضی موقع بعدش ویتامین c بخور

تاثیر داره ولی واسه آهن عدسی عالیه بعدشم ویتامین c بخور اهن جذب شه چندبار ویتامین c بعد غذای اهن د ...

ویتامین سی ازین قرصای جوشانه یا؟ 

اگر تاثیر خاصی نداره ک الکی خریده مامانم!

چرا خوبه فرق نداره یا قرص جو‌شان یا پرتقال بخور

او یه 

تنکیو