2777
2789

بچه ها تابستون امسال تولد من بود ماهم دقیقا قرار بود با خانواده من بریم بیرون تو باغ منم از قبل به خواهرام حبر دادم من میخوام کیک بیارم که هم برای عکاسی هم دور هم بودن 

ولی هنسرم تاکید کرده کسی کادو نیاره چون بخاطر کادو کیک نمیارم

اونم گفتن اوکی و خیلی عالی و....

اقا ما رفتیم اونجا عکسامونو گرفتیم توی طبیعت بعد کیک گذاشتیم وسط دیدم هیچچچچچچ کدوم از خواهرام حتی مامان و بابام نیومدن واسه کیک بریدن من و شوهرم تنها وسط نشستیم کسی نیومد 

بچه ها طولانیه منم سرکارم بخونین تا بقیش بتایپم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد موقع تقسیم کیک بچه هاشون حمله گردن به کیک و اصلا نذاشتن کیک تقسیم بشه خلاصه که شوهرم اونجا یه مقدار پول زد ب حساب من برا کادو و من خیلی خیط شدم میدونستم دعوا بدی در پیش دارم چون شوهرم میگفت کیک نبریم اینا استقبال نمیکنن من اصرار اصرال که نهههههههه بااااید ببریم دور همی خوشه

خلاصه اومدیم خونه شوهرم کلی دعوام کرد که حتی یه دست نزدن خواهرات و فلان و چنان

و همونجا من قسم خوردم تا اخر عمرم تولد نگیرم و اونم قسم خورد هیچچچچ تولدی از سمت خانواده من نمیاد

خلاصه اومدیم خونه شوهرم کلی دعوام کرد که حتی یه دست نزدن خواهرات و فلان و چنان و همونجا من قسم خورد ...

شوهرتون حق دارن . پشتیبانش باشید . و خودتونم نرید تولدشون . بی تفاوتیشون واقعا زشت بوده . شما گفتید کادو نیارن ولی می‌تونستم با شادی تبریک گرم گرفتن تولدتون حالتون خوب کنن . یا حتی یه روسری تی‌شرت عطری کادو بیارن . 

خودمم هنوز نمیدونمچرا

خب از مامانت میپرسیدی چرا بقیه نیومدن لااقل علتشو میفهمیدی . شاید سو تفاهم شده شاید فکر کردن میخواین دو نفری ببرین ...بهر صورت حرف زدن حلش می‌کرد.  الانم حرف بزن نتیجه رو بفهم بعد با همسرت تصمیم بگیرین