2777
2789
عنوان

شوهرم

532 بازدید | 18 پست

دیروز با شوهرم دعوا کردیم با کمربند انقدرمنو زد پنج شش جام کلود شده ولی به خانوادم نگفتم که عید زهر مارشون نشه و بخشیدمش ولی میخواستم گواهی پزشکی بگیرم شاید لازمم شد بعدا در حین اینکه تا حالا تنهایی جایی نرفتم و نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نرید پزشکی قانونی و هیچ کاری نکنید یعنی دفعه ی دیگه هم میتونی منو بزنی....چون به خاطر پدر مادرم کوتاه میام....برید پزشکی قانونی راهنمایی تون میکنن 

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎
نه خودشم گریه گفتم گفت گو..ه خوردم

اگه واقعنم بخوره حقشه مردی ک دست رو زن بلند کنه مرد نیس

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
گریه کرد گفت حلالم کن

پس بهش بگید اگر تکرار کنی حتمااا میرم پزشکی قانونی و...

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎