2777
2789
عنوان

جارو برقی چه مارکی بهتر هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 34 پست
بوش و سامسونگ دیگه شاید اصلش پیدا نمیشه الان فیلیپس خیلی خوبه من جهازم خریدم

آره برا همینم خودم اسمی از این برندها نبردم

فیلیپس چه مدلیش رو دارید؟ممنون میشم کدش رو بهم بگید

صدا داره؟خوبه مکشش؟دسته اش و یا بدنه اش نشکسته؟ استفاده کردید یا هنوز از جعبه خارج نکردید؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

خودمم همین میگم که ممکنه تقلبی باشن جارو پاکشوما چه مارک و چه مدلیش؟کدش چند؟ صدا داره یا سایلنت ...

عزیزم نوشته شده روش pvc 25501w

2500 وات هست

مکشش خوبه

ی مقدار صدا داره در حدی ک بفهمی روشنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلیپس دارم رو دستش نیس عالیه

چه مدلیش؟کدش چنده؟

صداش چجوریه؟مکشش چجوریه؟بدنه اش ضعیف نبوده و نشکسته؟

به نظرتون فیلیپس ۹ تمنی اصل هست؟

من بوش دارم خیلی راضی ام،،مادرم پارس خزر داره اونم عالیه ولی جنس دسته ها شون پلاستیک خشکه.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

پاناسونیک    رو   جاریم   داره  اصلاا  عالیه  عااااالی   &nb ...

اه جدی

میشه لطفا بگید چه مدلیش؟یعنی کد چند؟

مثلا من کد ۷۱۳ رو قیمت کردم ۷ تومنه

الان اصلش پیدا میشه به نظرتون یا نه جاریتون از قدیما اینو گرفته؟

چه مدلیش؟کدش چنده؟ صداش چجوریه؟مکشش چجوریه؟بدنه اش ضعیف نبوده و نشکسته؟ به نظرتون فیلیپس ۹ تمنی اص ...

مدلش رو دقیق نمیدونم رنگش ابی و سفیده.نه از همه لحاظ عالیه.از جای معتبر خرید کن فک کنم باید برچسب شکوفا داشته باشه

من بوش دارم خیلی راضی ام،،مادرم پارس خزر داره اونم عالیه ولی جنس دسته ها شون پلاستیک خشکه.

دسته اش نشکسته پارس خزر؟خیلی شنیدم از جنسه دسته ناراضی بودن

کدوم مدل پارس خزر رو داره مادرتون؟صدا داره یا سایلنت؟

دسته اش نشکسته پارس خزر؟خیلی شنیدم از جنسه دسته ناراضی بودن کدوم مدل پارس خزر رو داره مادرتون؟صدا د ...

دسته اش که وصله به لوله اش خیلی ضعیفه نمی شه جاهایی که تنگه و کوچیک فرستادش....برای مادر منم این مدله....صدا هم داره ولی صداش کمه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دسته اش که وصله به لوله اش خیلی ضعیفه نمی شه جاهایی که تنگه و کوچیک فرستادش....برای مادر منم این مدل ...

مدل KOMPRESSOR VC-2500W

1
5
10
15
20
25
30
35
40