roz_ita مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3015 عنوان خانوما ضد آفتاب بیشتر استفاده میکنین یا کرم پودر،چرا؟ 382 بازدید | 41 پست دلیل اینکه یکی از این دو استفاده میکنین چیه؟ میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬 1402/12/28 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6564 بچه ها پوستم خشکه و لک داره ی ضد افتاب معرفی کنید دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11308 ضدافتاب واسه سلامت پوست ضرورت داره کرمپودر روش میزنم وای آرایش کردن ولی ضد افتاب خیلیییییییی زدنش مهمه
roz_ita مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3015 ضد آفتاب برای این که صورتم نسوزه ن منظور از دلیل اینکه بخاطر ضرر کرم پودر سمتش نمیری؟یا ضدآفتاب بهتره؟ میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11308 بچه ها پوستم خشکه و لک داره ی ضد افتاب معرفی کنید ضدافتاب نیتروژینابرا لک کرم سیمرغ اذین
0deli0 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 3153 این دو تا ک ربطی به هم ندارن. هر دفه برم بیرون ضد آفتاب میزنم ولی کرم پودر فقط برای وقتی ک بخوام آرایش کنم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 فقط ضد افتاباصلا کرم پودر نمیزنم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
roz_ita مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3015 ضدافتاب واسه سلامت پوست ضرورت داره کرمپودر روش میزنم وای آرایش کردن ولی ضد افتاب ... جوش نمیزنی با ضد آفتاب ؟ میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬
صدف75 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 12347 ن منظور از دلیل اینکه بخاطر ضرر کرم پودر سمتش نمیری؟یا ضدآفتاب بهتره؟ آهان بخاطر این که کرم پودر ضرر داره و این که پوست صورتم حساسه زود جوش میزنم کرم پودر نمیزنم ❤️
roz_ita مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3015 ضدافتاب نیتروژینا برا لک کرم سیمرغ اذین ضد آفتاب سینره بدون رنگ ۶۰درصد چطوره؟ میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬
roz_ita مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3015 فقط ضد افتاب اصلا کرم پودر نمیزنم من بخاطر اینکه دور چشمم یکم تیرست و چندتا جای جوش دارم استفاده نمیکنم ضد آفتابی ک یکم بپوشونه سراغ دارید ؟ میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬
delvan77 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6429 ضد آفتاب جز واجبات پوسته حتی وقتی از خونه بیرون هم نمیرید باید بزنید دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
roz_ita مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 3015 این دو تا ک ربطی به هم ندارن. هر دفه برم بیرون ضد آفتاب میزنم ولی کرم پودر فقط برای وقتی ک بخوام آرا ... آخه بعضیا همیشه کرم پودر میزنن میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬