2777
2789

دلیل اینکه یکی از این دو استفاده میکنین چیه؟

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بچه ها پوستم خشکه و لک داره 

ی ضد افتاب معرفی کنید 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد آفتاب برای این که صورتم نسوزه

ن منظور از دلیل اینکه بخاطر ضرر کرم پودر سمتش نمیری؟یا ضدآفتاب بهتره؟

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

ضدافتاب واسه سلامت پوست ضرورت داره  کرمپودر روش میزنم وای آرایش کردن  ولی ضد افتاب ...

جوش نمیزنی با ضد آفتاب ؟

ن منظور از دلیل اینکه بخاطر ضرر کرم پودر سمتش نمیری؟یا ضدآفتاب بهتره؟

آهان بخاطر این که کرم پودر ضرر داره و این که پوست صورتم حساسه زود جوش میزنم کرم پودر نمی‌زنم 

❤️
ضدافتاب نیتروژینا برا لک کرم سیمرغ اذین

ضد آفتاب سینره بدون رنگ ۶۰درصد چطوره؟

فقط ضد افتاب اصلا کرم پودر نمیزنم

من بخاطر اینکه دور چشمم یکم تیرست و چندتا جای جوش دارم استفاده نمیکنم ضد آفتابی ک یکم بپوشونه سراغ دارید ؟

ضد آفتاب جز واجبات پوسته 

حتی وقتی از خونه بیرون هم نمیرید باید بزنید

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

این دو تا ک ربطی به هم ندارن. هر دفه برم بیرون ضد آفتاب میزنم ولی کرم پودر فقط برای وقتی ک بخوام آرا ...

آخه بعضیا همیشه کرم پودر میزنن