2777
2789

بابام رفیقش اومد براش تعریف کرد که تو فلان جا ی دکتره هست که به همه مریضاش میگه تو مشکل قلبی داری باید بالون قلب چیه از اونا بذاری !  

میگه ی بار فامیلمون رفت پیشش دیدن به همه دکتره گفته مشکل داری باید بری عمل کنی بالون قلب بذاری اینا که خواستن برن تو گفتن خدا رحم کنه به ما ام نکنه همینو میگه و همونم گفت!!!! 😶😶‍🌫️ بعد میگن سسر ی عمل به ی نفر گفته بود باید بالون بذاری این بنده خداها رفتن دم عمل اونجا ام بهشون گفته چندتا رگ قلبتم گرفته برای اونم باید فلان میلیون پول بدی😐😐😐😐😐

مامان منم چندوقته  بالای لگنش درد میکنه و چندین دکتر رفت هرکی ی چیزی میگه که اصلا ربطی نداره ی دکتر ام دیروز پریروز رفت بهش گفت دیسک داره بعد جاله که همون به مادربزرگمم گفته بود دیسک داری باید عمل کنی🤣 ما ام حرفشو محل نکردیم امروز ی دکتر پیدا کردیم قراره بره پیش اون

خجالت نمیکشن واقعا ادم علائم نداره اصلا تو اون منطقه نیست دردش بعدا درد الکی میچسبونن!!!!🤣

لبیک یا مهدی🌱

جمع نبند 

تو هر قشری بگی ناخالصی هست

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر بیشرف و پست فطرتم پای بابای منو ناقص کرد 

پلاتین داخل پاش بلند شده و عفونتم به استخونش زده پاش راست نمیشه اصلا وضعیتش خیلی بده 

من نمیدونم بعضیاشون چطوری مدرک می گیرن 

باورم نمیشد این چیزا راست باشه تا مکالمه ی دکتر و داروخونه رو شنیدم که داروخونه میگفت دکتر اینقد دارو نچپون تو نسخه هات🤦🏼‍♀️پورسانت میگرفت دکتر از داروخونه هه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

کاری ب اون دکتره ندارم ولی مامانت احتمال زیاد دیسکه

نیست بابا قلنج داره مگه میشه درد دیسک توی بدن بچرخه

رو به روی کولر بعد از حموم خوابید اینجوری خودشو بیچاره کرد

لبیک یا مهدی🌱

الان خب شاید مادرت و مادربزرگت دیسکشون مشکل داره چون اینا ارثیه. فعلا که ثابت نشده دکتر دروغ گفته.

چرا ثابت شده

مادربزرگم پاش مشکل داشت اصلا دیسکی در کار نبود

لبیک یا مهدی🌱

شما حس ششمی؟

ن گلم

حس ششم مزخرفی بیش نیست،طرف اگه حسش کار میکرد کارو بار خودشو حدس میزد 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️