2777
2789
عنوان

کار پدر و مادرم درسته ؟؟؟

173 بازدید | 16 پست

سلام دوستام من یک دختر ۱۶ سالم و خانواده مذهبی‌ دارم راستش من اصلا مذهبی نیستم و خیلی برام سخته که باشم حالا به اصرار اونا نماز و روزه میگیرم . حجابم هم معمولی هست و تا حالا نشده که تنها جایی بیرون برم دیروز با مامانم بحثم شد بخاطر نماز نخوندمم چون اعتقادی ندارم اذیت میشم و چند روزی بود که نخونده بودم . بابام عصبی شد و طرف مامانمو گرفت و بهم گفت اگه تو این خونه نماز نخونی نیاز مالی تو تعمین نمیکنم و تو از دوستان شیاطین هستی ازین حرفا😞 گفت من خدارو بیشتر از تو دوست دارمو هیچی دیگه همشون ریختن سرم 💔 اینقدر گریه کردم چشام داره از جاش درمیاد آخه این رفتار درسته ؟؟ شما باشین این رفتار رو با بچه هاتون میکنید ؟؟ 

ایران من عاشقانه دوستت می دارم ✨ 💚🤍❤️ ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی که میتونی انجام بده اونا پدر و مادرتن صلاحتو میخوان واگه به رفتارت اعتراض کنن حق دارن بعدم باور کن نماز خوندن هیچ ضرری برات نداره قول میدم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
یه مدت دیگه بیخیالت میشن اهمیت نده این ادما سعی دارن عقایدشونو بچپونن تو مغز همه

اصلا بیخیال نمیشن به شدت رو این موضوع حساسن

جالبه چون منم همین مشکلات رو داشتم 

ببین تنها راه تو اینی که میگمه 

فردا روز هم بخوای شوهر کنی شوهر اینجوری گیرت میاد و باعث اخلاف و جدایی میشه شک نکن

کاری که میگن رو بکن و ازت میخوان

همچنین تمام تلاشت رو بکن و درس بخون برس دانشگاه شهر دیگه اونجا مستقل شو و وشوهری کن با فکر خودت 

غیر این باید بدترش رو به جون بخری

منی دارم بهت میگم که خودم مذهبی ام ولی خیلی نه 

نماز و اینام میخونم 

جالبه چون منم همین مشکلات رو داشتم  ببین تنها راه تو اینی که میگمه  فردا روز هم بخوای شو ...

کاملا درسته😞