2777
2789
عنوان

میکروب معده

125 بازدید | 7 پست

سلام، من آزمایش میکروب معده دادم جوابش مثبت شده، دکترم درمان سه انتی بیوتیکه نوشته که خیلی قویه، و همینطور من توی اینترنت که میخوندم خیلیا بودن اصلا درمان نشده بودن با اینا

تاوانکس روزی 2 عدد اموکسی سیلین روزی 4 عدد و ی مهارکننده ی اسید معده داده. 

میخواستم ببینم کسی هست درمان گیاهی استفاده کرده باشه و ایا جواب گرفته؟ راهنمایی کنید لطفا

جواب آزمایشم

H.Pilory Positive +2.3 (Normal 0~0.9)

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری تشخیص میکروب معده دادن؟ ازمایش مدفوع بود یا اندوسکوپی؟

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اکثرا ادما هیلکوباکتر دارن

چیزی که مهمه این باکتری چه علامتی داره، اگر خاموش باشه معمولا کاری باهاش ندارن

ولی وقتی علامت دارید مثل درد، ورم، ترش کردن، ترشح پشت حلق و... بااااااااااااااید ریشه کن بشه

وگرنه یه باکتری کوچولو ممکنه عوارض جدی و دور از جوون سرطان معده و مری با خودش بیاره

اکثرا ادما هیلکوباکتر دارن چیزی که مهمه این باکتری چه علامتی داره، اگر خاموش باشه معمولا کاری باهاش ...

مرسی

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧