2777
2789
عنوان

افطاروسحرچی میپزید

444 بازدید | 33 پست

سلام

ازبیکاری بگیم شایدایده جدیدگرفتیم😅😅😅😅😁😂

افطارمن

سبزی وپنیروکره وگردوثابت

یه روزآش

یه روزسوپ

یه روزحلیم

یه روزآش دوغ

یه روزشله

یه روزشیربرنج

یه روزشله زرد

یه روزاشکنه

یه روزم آبگوشت

کناراینهاجهت هوس

یه روزکوکوسبزی

کوکوسیبزمینی

الویه

تخم مرغ آبپزباخیارشوروگوجه

پوره سیبزمینی

حوصله ام بکشه اشترودل

سمبوسه

فلافل

سحری هم

برنج باانواع خورشت

گاهی ماکارانی

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حالت تو خونه ما تنها کسی که روزه میگیره منم سحری چیزی نمیتونم بخورم میلی ندارم کل روز گشنمه دارم تلف میشم 

میشه بگی چجوری شله زرد درست میکنی دلم هواست آخرین بار محرم خوردم🥲

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
خسته نمیشی اینقد اشپزی میکنی

سلامت باشی

کلاماه رمضان میخوام ماه خوبی وشیرینی برای خانواده باشه

چون مامانم برای خودمون اینطوری انجام میدادن😜😜😁😂

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

اصلا برنامه ی مشخصی ندارم

یه موقع سحری حاصری میخوریم یه موقع افطار

ولی در کل غذای خوب و پلو و خورش افطار میپزم که با شام یکیه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فک کنم از صبح که بیدار میشی پای گاز وایسادی تا بعد اذان مغرب😞

نه زیاد

غذاهای دیرپزروصبح میزارم ومیخوابم تااین موقع

بقیه هم الان بپزم آماده میشه تاافطار

سلامت باشی کلاماه رمضان میخوام ماه خوبی وشیرینی برای خانواده باشه چون مامانم برای خودمون این ...

آفرین 😍

انشاءالله سفرتون پر برکت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوش به حالت تو خونه ما تنها کسی که روزه میگیره منم سحری چیزی نمیتونم بخورم میلی ندارم کل روز گشنمه د ...

برنج نیمه روبزاربجوشه

حدود۴ساعت

گاهی هم بزنی خیلی بهتردرمیاد

آخرش شکربزن بازحداقل نیم ساعت بجوشه

بعدگلاب وزعفران وخلال بادام بریزتوش

۱۵دقیقه جوشیدخاموش کن بریزتوظرف مناسب وبادارچین وپودرنارگیل و....تزئین کن

خوش به حالت تو خونه ما تنها کسی که روزه میگیره منم سحری چیزی نمیتونم بخورم میلی ندارم کل روز گشنمه د ...

برنج محلی نیم دونه ریز بخر بخیسانید یه شب یا چند ساعت بزار حسابی بپزه خیلی تا شکفته بشه وله بشه بعد شکر اضافه کن ،هم بزن .گلاب یه کم هل خلال بادوم یاپسته وزیران آخر سری هرکدوم داشتی بزن .

زعفران اجباریه .

من عصاره زعفران میزنم کمی خود زعفران بخاطر بوی خوبش