ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوش به حالت تو خونه ما تنها کسی که روزه میگیره منم سحری چیزی نمیتونم بخورم میلی ندارم کل روز گشنمه دارم تلف میشم
میشه بگی چجوری شله زرد درست میکنی دلم هواست آخرین بار محرم خوردم🥲
همه میگن یاعلی و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑 اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من
سلامت باشی کلاماه رمضان میخوام ماه خوبی وشیرینی برای خانواده باشه چون مامانم برای خودمون این ...
آفرین 😍
انشاءالله سفرتون پر برکت
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
خوش به حالت تو خونه ما تنها کسی که روزه میگیره منم سحری چیزی نمیتونم بخورم میلی ندارم کل روز گشنمه د ...
برنج محلی نیم دونه ریز بخر بخیسانید یه شب یا چند ساعت بزار حسابی بپزه خیلی تا شکفته بشه وله بشه بعد شکر اضافه کن ،هم بزن .گلاب یه کم هل خلال بادوم یاپسته وزیران آخر سری هرکدوم داشتی بزن .
زعفران اجباریه .
من عصاره زعفران میزنم کمی خود زعفران بخاطر بوی خوبش