zahani مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 عنوان افطاروسحرچی میپزید | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 33 پست سلامازبیکاری بگیم شایدایده جدیدگرفتیم😅😅😅😅😁😂افطارمنسبزی وپنیروکره وگردوثابتیه روزآشیه روزسوپیه روزحلیمیه روزآش دوغیه روزشلهیه روزشیربرنجیه روزشله زردیه روزاشکنهیه روزم آبگوشتکناراینهاجهت هوسیه روزکوکوسبزیکوکوسیبزمینیالویهتخم مرغ آبپزباخیارشوروگوجهپوره سیبزمینیحوصله ام بکشه اشترودلسمبوسهفلافلسحری همبرنج باانواع خورشتگاهی ماکارانی من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک. 1402/12/28 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahani مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 آخه شوهر من 20روزه سنگ داره کلیه ش بزرگه هر وقت سنگه تکون میخوره میکنه میاد پایین خونریزی میکنه ولی ... کاکل ذرت،خارخاسک وخارشترروبجوشون روزی۱فنجون بخورهتادفع نشده که نمیشه روزه بگیرهمنم۲بارخونریزی شدیدکردممردم وزنده شدم من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
emili27 عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 3977 کاکل ذرت،خارخاسک وخارشترروبجوشون روزی۱فنجون بخوره تادفع نشده که نمیشه روزه بگیره منم۲بارخونر ... فقط عرق خارشتر میخوره تحرکشم خیلی کمه که حداقل دفع بشه
zahani مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 فقط عرق خارشتر میخوره تحرکشم خیلی کمه که حداقل دفع بشه نمیتونه بنده خداحرکت کنهیبوست سنگ روتشدیدمیکنهکاکل ذرت عالیه من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
مهتاب_آبی۰ عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3807 قشنگ از تاپیک قبلیت مشخصه ک انقد بیکار و بدجنسی ک تابه حال به هزاران نفر پریدی و شر درست کردیخدا روح مریضت رو شفا بده و یه کاری بهت بده ک سرگرم شی🤣🤣