2777
2789

امسال دهمم چون تیزهوشان قبول شدم به شدت افت کردم اینجادجز فشار روحی هیچی نیست و تدریساشونم افتضاهه اما امتحانا به شدت سخت 

اصلا دیگه تمرکز ندارم 

خیر سرم اومدم اعتکاف درسی ۷ صبح تا ۹ شب نهایتا ۲۰ یا ۳۰ صفحه بتونم بخونم از خودم بدم میاد دیگه واقعا

چرا ۲۰ تا ۳۰ صفحه میخونی فقط تو ۱۴ ساعت؟ مشکلت چیه؟

۱۴ ساعت بکوب نیست که

وسواس خوندن دارم به شدت 

نمیتونم جایی که مشکل دارم بخونم حتما باید از اول شروع کنم اگه یچیزیو بلدم بازم هزاران بار باید بخونمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله داری بری تیزهوشان کسی مجبورت کرده؟

داری جوونی خودتو نابود میکنی با تیزهوشان

دختر خاله هی میگه غلط کردم رفتم تیزهوشان اخرش با پول باباش رفت دانشگاه اونم دانشگاه ازاد 

نمیخوام نا امیدت کنم ولی یکم از وقتتو برای تفریح مصرف کن کی میدونه یه دقیقه دیگه من زندم کی مرده تا میتونی از زندگی لذت ببر بخدا ارزش نداره

اگر میخوای درس بخونی هدفت مشخص کن

یکی بخاطر خوشحالی مادرش درس میخونه مثل پسر عمم

یکی بخاطر رشته ای که دوست داره درس میخونه

هر روز از مدرسه میای اون درسی که داده شده رو حفظ کن روز امتحان برات راحت تره تمرین کن ریاضیو

بعد این که اگر تو راه مدرسه امتحان رو میخونی اشتباه میکنی

اگر مخوای تو راه مدرسه بخونی فقط سوالات بنویس بدونه جواب بعد تا میرسی مدرسه جواب اون سوالات رو تو ذهنت مرور کن

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
۱۴ ساعت بکوب نیست که وسواس خوندن دارم به شدت  نمیتونم جایی که مشکل دارم بخونم حتما باید از او ...

این عادت بده سعی کن ترکش کنی با این کار خودتو از درس زده میکنی

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
حوصله داری بری تیزهوشان کسی مجبورت کرده؟ داری جوونی خودتو نابود میکنی با تیزهوشان دختر خاله هی میگ ...

من اصلا دوست نداشتم برم اصلا دلم نمیخواست ازمون بدم

مامان من معلمه و دو تا داداشامم درس نخوندن مامانم همش میگه تو باید درس بخونی و باید بهترین مدرسه باشی من خجالت زده میشم یجورایی جور اون دوتارم من باید بکشم خسته شدم واقعا دیگه دلم نمیخواد برم مدرسه منی مه عاشق مدرسه بودم دیگه اصلا دوست ندارم برم

من اصلا دوست نداشتم برم اصلا دلم نمیخواست ازمون بدم مامان من معلمه و دو تا داداشامم درس نخوندن ماما ...

انصاف نیست برای تو

بخاطر این که زده شدی از درس

خودم یازدهمم 

ببین به مامانت بگو اگر درس بخونم خوشحال میشی 

اگر گفت اره حداقل به امید خوشحالی مامانت بخون درسو 

اول سلامتی بعد درس همیشه اینو بدون

تا حد توانت باید درس بخونی