2777
2789

الان یک ماه و نیمه که دچار پرش عضله تو کل بدنم شدم گاهی گز گز دارم ،، درد توی کتف و بازوهام و پاهام بی قراره حس میکنم حشره کف پاک راه می‌ره ، خیلی میترسم تو نت بس سرچ کردم و زده علائم ای ال اس وحشت کردم نوار عصب و عضله هم دادم نرمال بود ، و اینکه کار میکنم دستام زودتر از قبل خسته میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود دو سه سالی میشه اینجوری ام. دکتر رفتم و چیز خاصی نبود بعدا فهمیدم مربوط به اعصابمه. اون موقع تو شهر غریب و تنها بودم الان برگشتم شهر خودمون خیلی کمتر شده از نصف هم کمتر

از دادم ویتامین دی خیلی پایینه ، چربی و قند بالاست فقر آهن شدیم دارم

میخواستم بگم ممکنه قندت بالا باشه چون حس حشره تو پا راه رفتن از همونه. درد عضلات بخاطر کمبود ویتامینه، کلی بگم بیماریهات رو کنترل کن علائم هم کمرنگ میشه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
میشه تمام علایم اون موقع رو بگید بهم خواهش میکنم

پرش عضلات داشتم بیشتر تو دست ران پا ساق پا. سستی پا رو حس می کردم موقع راه رفتن که گاها تعادلم رو از دست میدادم. بیحالی و کسالت همیشگی. سرگیجه هم داشتم. همه موارد رو چک کنید پیش پزشک کمبودهاتون رو برطرف کنید من ام آر آی هم انجام دادم اگه مشکلی نبود رو روحیه تون کار کنید

پرش عضلات داشتم بیشتر تو دست ران پا ساق پا. سستی پا رو حس می کردم موقع راه رفتن که گاها تعادلم رو از ...

وای مرسی عزیزممممممم منم تمام این علایم رو دارم شمام دستاتون بی جون میشد و ضعف میکرد؟؟ و اینکه گاها ساق دستتون و پاتون درد بگیره؟؟