2777
2789

سونو دادم تو گردنم چهارتا یا بیشتر هست دست میزنم تعداش بیشتره ازمایشم دادم مشکلی نبود 

ازمایش التهابمم منفی بود 

الان چهارماهه دکتر میگه باید بری نمونه برداری

از چهارماه پیش سینوزیت وحشتناک گرفتم خودم فک میکردم واسه سینوزیت چون هنوزم بشدت ذرگیزشم نه سینوزیتم خوب شده نه غدد لنفاویم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غدد لنفاویم عفونت کرده بود و متورم شده بود یبار.جزو بدترین دردایی بود که تجربه کردم.حتی نفسم نمیت ...

من بیچاره که چهارمهه حالو روزم همینه هرشب از درد سینوزیت گوش درد لثه درد درد غدد لنفاوی میمیرم صبح زنده میشم دکتر میگه از عفونت بود باید تا الان خوب میشد طولانی بود ربطی ب سینوزیتت نداره

من بیچاره که چهارمهه حالو روزم همینه هرشب از درد سینوزیت گوش درد لثه درد درد غدد لنفاوی میمیرم صبح ز ...

وای واقعا وحشتناکه دردش.دکترتو عوض کن.نتونسته تشخیص بده دیگه این دکترت که از چیه.انشاءالله خوب میشی زود

چی  زیاده؟

غدد لنفاوی البته تو سونو زده سه تا دکترم با دقت سونو نکرد چون سینمم سونو میکرد چیزی نبود ب گردنم اهمیت نداد هی میگفتم بازم هست میگفت هیچی نیست همشون یکین