2777
2789

روز اول عید اول میریرد خونه ی مادر شوهرتون یا مامانتون 

شوهرم روزه میگیره سال تحویلم صبح زود نمیدونم الان باید کی بریم خونه ی مامانم؟ کی بریم خونه ی مادر سوهرم؟

حدود هزار پونصد کیاومتر دورم و برنامه خاصی ندارم😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خونه ی خودتون بمونین  ، شب خونه ی هر دوشون برین

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برای تبریک هر دو جا میریم احتمالا

اول خونه مادرم چون مریضه و بهمون نزدیک تره

بعد خونه مادرشوهرم 

و مادربزرگ همسرم و تمام

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

خونه هردو 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حدود هزار پونصد کیاومتر دورم و برنامه خاصی ندارم😁

الهی چقدر دور

دلت شاد و بی غم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

دوس دارم خونه خودم باشم اول

بعدش برام فرقی نداره. از ۱۲اسفند قهرم با مامانم. حوصله ندارم برم خونش.. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بعدافطارمیرم خونه مامانم

البته مامانم نیستن میرم خونه به پدرم تبریک میگم برمیگردم

مادرشوهرم هم که شهردیگه ای هستن وقهرم هستیم 

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

شاید اول بریم خونه مادرش.بعد بریم خونه مامانم کلا بمونیم تاشب.یا بریم خونه مامانم بعد بریم خونه مامانش و بعد برگردیم دوباره خونه مامانم.😂😂😂😂

اخه هردوشون تو یه شهرن و ما یه شهر دیگه.

ما برنامه چیدیم تحویل سال خونه خالم . بعدش خونه پدرشوهرم بعد بایام 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤