2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شده؟

115 بازدید | 9 پست

من چند ماه بخاطر یه ناراحتی شبانه روز خودخوری میکردم

اما خداروشکر مشکلم کااااملا حل شد طوری که همسرم که این خبرو داد فکر کردم خواب دارم میبینم و اون مشکل همراهمه هنور .خیییلی خوشحال شدم از دو روز پیش.اما الان انگار اون ناراحتی و افسردگی هنوز همراهمه.۵ماه نشخوار ذهنی کم نیست.هنوز تو ناخودآگاهمه.چکار کنم کسی بوده مثل من؟کی خوب میشم و از این وضعیت خلاص میشم

روحیه‌م خیلی پایینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه بنظرت طبیعیه؟ قبلش دعا میکردم که دیگه من غلط کنم ناراحت باشم وقتی حل بشه اما الا ...

اره عشقم.فقط خودت باید بحال خودت کمک کنی.

منم خودم تو ناراحتی دیر خودمو جمع و جور میکنم

درست میشه.اتفافای بد روان ادمو داغون میکنه.زمان بده بخوذت

دقیقا

باورم نمیشه

من الان باید بی نهایت شاد می‌بودم اما انگار بی حس شدم

مثل اونایی که دنبال بهانه میگردن تا دوباره غمگین بشن

خدا دل همه رو شاد کنه به منم انرژی قبل این ماجرا رو بده

اره عشقم.فقط خودت باید بحال خودت کمک کنی. منم خودم تو ناراحتی دیر خودمو جمع و جور میکنم

من تو خانواده معروفم به اینکه سریع از حالت بد در میام و قوی هستم اما ایندفعه بخاطر دخترم همه چیز فرق داشت