2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیزده سالم بود فکر کنم 

چند روز اول نگفتم اصلا چون حس بدی داشتم و خجالت میکشم یا شایدم حس میکردم تقصیر منه که پریود شدم و نباید الان اتفاق می‌افتاد ولی یادمه مامانم تبریک گفت و بعدش گفت حیف دیگه قدت بلند نمیشه 😑 

واقعا اذیت شدم و تو ذهنم موند 

کلاس هفتم بود تو مدرسه این اتفاق افتاااااااد و به شدتتتتت استرسسسسسس داشتم هیچی نداشتم فقط یه تیکه پارچه برای آموزش لباس دوختن داشتم که گذاشتم خونی نشم آورده بودمش نمره بگیرم معلمم گفت برو بیار بینم چجوری دوختی گفتم خونه جا گذاشتم و یادش رفت که رف😑🤣

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

مال من خیلی سمه 

من چون یه خواهر بزرگتر دارم میدیدم مامانم باهاش پچ پچ میکنه و میگه میخنده یواشکی حرف میزنن رفتم مدرسه به همکلاسیام گفتم از قضا همکلاسیم گفت بیا من بهت میگم مامانت چی گفته به خواهرت

میاد سس قرمز میریزه رو نیمکت من و میگه بشین وسط زنگ هم اجازه بگیر برو دستشویی من حاج و واج اصلا نمیدونستم پریود چیه اینکار واسه چیه خلاصه مامانم اوممد مدرسه و گفت بلامیسر خانوم شدنت مبارک و اینا کلی تحویلم گرفت من تا یک هفته الکی سس قرمز می‌ریختم تو نوار که بگم پریودم ۲سال گذشت تا پریود شدم کسی باور نمی‌کرد تو حموم شدم اولین بار🤣

۹.۵سالم بود نمیدونسنم اصلا چی هست

ماه اول ک شدم‌نگفتم‌ ب کسی 

فک‌میکردم سرطان گرفتم‌نماز میخوندم میگفتم خدایا شفام‌ بده😂🌚

ماه دوم‌ مامانم از دستمال های خونی‌فهمید !

ی نوار دستم داد گف استقاده کن همین

بدون هیچ توضیحی !

بدترین اتفاق عمرم بود ...

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡