یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند روز اول نگفتم اصلا چون حس بدی داشتم و خجالت میکشم یا شایدم حس میکردم تقصیر منه که پریود شدم و نباید الان اتفاق میافتاد ولی یادمه مامانم تبریک گفت و بعدش گفت حیف دیگه قدت بلند نمیشه 😑
کلاس هفتم بود تو مدرسه این اتفاق افتاااااااد و به شدتتتتت استرسسسسسس داشتم هیچی نداشتم فقط یه تیکه پارچه برای آموزش لباس دوختن داشتم که گذاشتم خونی نشم آورده بودمش نمره بگیرم معلمم گفت برو بیار بینم چجوری دوختی گفتم خونه جا گذاشتم و یادش رفت که رف😑🤣
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
من چون یه خواهر بزرگتر دارم میدیدم مامانم باهاش پچ پچ میکنه و میگه میخنده یواشکی حرف میزنن رفتم مدرسه به همکلاسیام گفتم از قضا همکلاسیم گفت بیا من بهت میگم مامانت چی گفته به خواهرت
میاد سس قرمز میریزه رو نیمکت من و میگه بشین وسط زنگ هم اجازه بگیر برو دستشویی من حاج و واج اصلا نمیدونستم پریود چیه اینکار واسه چیه خلاصه مامانم اوممد مدرسه و گفت بلامیسر خانوم شدنت مبارک و اینا کلی تحویلم گرفت من تا یک هفته الکی سس قرمز میریختم تو نوار که بگم پریودم ۲سال گذشت تا پریود شدم کسی باور نمیکرد تو حموم شدم اولین بار🤣