2777
2789
عنوان

فك نكنيد تعريف و ميخوام پز بدمم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 49 پست
خب شاید کم سنی یا جثه ات ریزه یا تیپ هات خیلی دخترونس

خودمم نميدونم

ولي باور كن ميام به همسزم ميگم نكنه من خيلي لاغر و ريزه ميره باشم ك اينو فك ميكنن 

يا صورتم كوچولو موچولو باشه 

همسرم با تعجب نگام ميكنه ميگه كي بهت ميگه تو ضايعي شوهر بچه داربفك مبمنه  اومدم بازارگرمي و دروغ بهش ميگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرفتم ك لخت كردم خودمو هركس اعتقاداتش  ميگم عزيزم اينايي ك مذهبي هستن فك ميكنن جلفن ولي كلا پو ...

خب اگه که فکر میکنی اینا باعث شدن که مردم یه همچین فکری نسبت بهت داشته باشن(بی بی فیس بودن و ریزه میزه بودن) و اذیت میشی تیپتو  تغییر بده

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
وا ناراحتی  نداره که چند سالته ؟؟؟من ۳۷ سالمه سه تا بچه دارم ماشالله. بزنم ب تخته کسی باورش نمی ...

خدا برات بچه هاتو نگه داره عزيزم

من ٢٥سالمه البته هنوز ٢٥نشدم نزديكم بهش

باشه ب هدفت رسیدی حالا 😄من از شما بدترم دهه هشتادی پیشنهاد میده بهم میگه دروغ میگی متاهلی در حالی ک دخترم ۷ سالشه 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

خدا برات بچه هاتو نگه داره عزيزم من ٢٥سالمه البته هنوز ٢٥نشدم نزديكم بهش

قربوونت همچنین عزیزم،،

همسن تو بودم پسرم یکسالش بود😍

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خودمم نميدونم ولي باور كن ميام به همسزم ميگم نكنه من خيلي لاغر و ريزه ميره باشم ك اينو فك ميكنن&nbs ...

هیچ وقت در مورد نارضایتی از  خودت به همسرت چیزی نگو،بعدم حتما جوون موندی که اینطور میگن من بهم بگن کم سن میخوری کلی خوشحال میشم، اگه دوس داری میتونی کمی تیپ تو تغییر بدی تا خانومانه تر به نظر بیای

هیچ وقت در مورد نارضایتی از  خودت به همسرت چیزی نگو،بعدم حتما جوون موندی که اینطور میگن من بهم ...

فعلا همسري دركار نيست در شرف طلاقم🙄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولي چشم 

خدا برات بچه هاتو نگه داره عزيزم من ٢٥سالمه البته هنوز ٢٥نشدم نزديكم بهش

خب ننه هنو بچه ای 

زود شوهر کردی ننه

فک کردی گرون میشه؟🤔

ننه من ۲۵سالم که بود انگار ۱۲سالم واینابود ،همه میگفتن دخترخانم اسمت چیه

منم میدوییدم پیش شوهرم و میگفتم ،مگه من شکم ۱۱را حامله نیستم ،چرا همه بم میگن دختر خانم

والان که حدود ۹۰سالمه انگار ۲۱سالمه ننه 

فقط طلاق 

عه نه اشتباه شد این راهکار مال چیز دیگه بود 

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
خب ننه هنو بچه ای  زود شوهر کردی ننه فک کردی گرون میشه؟🤔 ننه من ۲۵سالم که بود انگار ۱۲سالم ...

ها ننه زود شوهر كردم فك كردم شوهر قحطيه 

از خامي بود😂😂

جاهليت شاخ و دم نداره ك 

حالا زود شوهر كردنم هيچي بگو زود بچه دار شدنت چي بود ننه