2777
2789
عنوان

فك نكنيد تعريف و ميخوام پز بدمم

519 بازدید | 49 پست

من از اين موضوع بشدت ناراحتم 

من متاهلم و بچه دارم 

موهام هميشه خدا رنگ زده ان 

از اينا هستم ك از نظر زيبايي به خودم زياد ميرسم 

مثل عمل ژل و اكستشن و .....

لباس پوشيدنم ي مقداري جلف 

و هميشه مونده تو دلم برم جايي و فك نكنن مجردم 

به جان پسرم قسم ٦ماه اينطور باردار بودم شايد خم بيستر ميرفتم مطب دمتر بهم ميگفتن برا چي اومدي حالا درسته من سكممم زياد بزرگ نبود وكلا ٥/٦كيلو اصافه وزن داشتم تو كل بارداري ولي يني زن باردار نميشه تشخيص داد؟؟

يا مثلا موهاي بلوندم يني ضايع نيست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلیا ب خودشون میرسن تنها نیستی ماهم ب خودمون میرسیم فک میکنن بچه نداریم 😉تنها نیستی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

همینکه تو ذهنت تصور کردی اگه اینا رو بگی

ما میگیم پز دادی

خودش گویای همه چیز هست😊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الان خیلیا ب خودشون میرسن تنها نیستی ماهم ب خودمون میرسیم فک میکنن بچه نداریم 😉تنها نیستی

دهنت🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان این کجاش بده 

من با ۴۲ سال سن هنوز تیپ وظاهر خودمو حفظ کردم 

و خیلی خوشتیپ هستم اینو از زبون خیلیا شنیدم از خودم نمیگم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
چرا به لباسات میگی جلف🤔 سلیقتو دوست نداری؟

نه منظورم از جلف اينه پوشيده نميپوسم 

مثلا اكثرا شال نميزنم مثلا 

يا بعضي وقتا نبمتنه ميپوشم و مثلامانتو هاي جلوباز  حالا سنه ام اينا درنمياد 

ببين عرف ني ني سايت همچين پوششي جلف ناميده ميشه