2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست
خودتون تنها برید  اگر با خانواده ها کنار نمیاید مجبور نکنید همدیگه رو به رفت و امد  خودت ...

درست میگی واقعا ارتباط خوبی نمیتونم داشته باشن لااقل از سمت شوهرم به خانوادم.

فقط خدا حقیقت دارد
اونهمه فحش از یاد میره؟همین جمعه آخرسال به مرده هام فحش داد. به بابام که دستش کوتاست تو این دنیا فحش ...

نه منم یادم نرفته ونمیره ولی فش دادنوازسرش انداختم الان هرچی که میشه به خانواده هامون کارنداریم زندگی مشترک دیگ پیش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم یادم نرفته ونمیره ولی فش دادنوازسرش انداختم الان هرچی که میشه به خانواده هامون کارنداریم زندگ ...

شما چقدر آدم فهمیده ای هستی.دلم گرفته کاش یه خواهر مث تو داشتم 

فقط خدا حقیقت دارد
درست میگی واقعا ارتباط خوبی نمیتونم داشته باشن لااقل از سمت شوهرم به خانوادم.

سنگینی دعوای اونا رو روی دوش خودت ننداز .واسطه نشو اصلا بزار باهم بد باشن نخواه درستش کنیچون اینطوری تو هی گندم لای اسیاب میشی .خودش مشکلش با خودشه شوهرت حرف بدی هم بزنه گناهش گردن خودشه .

سنگینی دعوای اونا رو روی دوش خودت ننداز .واسطه نشو اصلا بزار باهم بد باشن نخواه درستش کنیچون اینطوری ...

درست میگی بخدا عیناً همینه من این هشت‌سال فقط گندم برای آسیاب شدم.ولی آرامشی دیگه میخام یه آدم مستقل و آزاده فکر باشم خودمو درگیر این مسایل نمیکنم دیگه .

فقط خدا حقیقت دارد
قربونت عزیزم منم خواهرت😘

خدا نگهدارت باشه که این حرفات آب رو آتیشم شد. یاد حرف خواهرم افتادم که بهشون گفتم بذارید ماهم براتون بیایم مسافرت پیش دخترم بهم گفت ما هیچکدوم دوست نداریم تو و شوهرت باهامون بیاید مسافرت.خوشمون از شوهرت نمیاد بچه هات اذیت میکنن دخترم بعدش اینقد گریه کرد. از خودم حالم بهم میخوره که عاجزانه ازش خواهش کردم نباید اینحرفو بهش میزدم 

فقط خدا حقیقت دارد
خدا نگهدارت باشه که این حرفات آب رو آتیشم شد. یاد حرف خواهرم افتادم که بهشون گفتم بذارید ماهم براتون ...

❤️منم اززندگیم راضی راضی نیستم اماسعی میکنم بهترش کنم چون الان هم بچه دارم هم بعدازسختیهای زیادفهمیدم درسته خانوادم دوسم دارن اماتوناراحتی هام فقط شوهرم بوده که حتی باهمه بدیهاش حمایتم کرده خانوادم تاازشوهرم ناراحت میشن هی میگن اعصابموخردمیکنن ولی همونا توناراحتیهام یکصدم همسرم حمایتم نکردن شماام الویت همسرتوقراربده وباهرحرفی خودتوناراحت نکن ببین چقدشرایطتت بهترمیشه 

❤️منم اززندگیم راضی راضی نیستم اماسعی میکنم بهترش کنم چون الان هم بچه دارم هم بعدازسختیهای زیادفهمید ...

دقیقا درست میگی ازین حرفات صدرصد استفاده میکنم تو زندگیم

فقط خدا حقیقت دارد
خدا نگهدارت باشه که این حرفات آب رو آتیشم شد. یاد حرف خواهرم افتادم که بهشون گفتم بذارید ماهم براتون ...

من حتی شوهرمم میگه باهم بریم قبول نمیکنم چون میدونم اخلاقشون بهم نمیخوره وفقط ناراحتی پیش میاد شماام نبایدبه خواهرت میگفتی ساده نباش

من حتی شوهرمم میگه باهم بریم قبول نمیکنم چون میدونم اخلاقشون بهم نمیخوره وفقط ناراحتی پیش میاد شماام ...

آره اشتباه کردم خودمو خراب کردم. ولی باعث شد وابستگیمو بهشون کم کنم دیگه. 

فقط خدا حقیقت دارد
من حتی شوهرمم میگه باهم بریم قبول نمیکنم چون میدونم اخلاقشون بهم نمیخوره وفقط ناراحتی پیش میاد شماام ...

بخدا یه ماه خونه شوم بودم چون داشتم خونه ام رو تعمیر میکردم قابل سکونت نبود. اونجا بودم اینقد خودمو بچه هامون اذیت کردن یکی از خواهران ۳۸سالشه بخدا چنان زد رو سینه دخترم ناخنش رفت تو سینه اش زخمش کرد.من خیلی احمقم با وجود این همه بازم وابستشونم

فقط خدا حقیقت دارد