2777
2789
عنوان

کنکوریا و قبول شده ها بیاین

182 بازدید | 26 پست

من برا کنکور امسال زیست و شیمی و‌فیزیک خوندم واقعیتش اصلا وقت نکردم ریاضی ببینم و پایمم تو‌ریاضی خوب نیس. بنظرتون درصد این ۳تا چقدر باشه ریاضی رو‌ جبران میکنه؟؟؟

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صفر نمیشه بزاری باید ی ده درصدی بزنی 

کلا اشتباهه این حرکت یهو دیدی ریاضی راحت دادن همه بالا پنجاه زدن ضرر میکنی 

روی یک درس خاص سرمایه نزار همه رو به یک اندازه جلو ببر  

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
صفر نمیشه بزاری باید ی ده درصدی بزنی  کلا اشتباهه این حرکت یهو دیدی ریاضی راحت دادن همه بالا پ ...

اخه فرصتی نمونده دیگه ترمیمم میکنم تازه برا اونم وقت باید بزارم😭😭

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
فقط فیلم یه مبحثو ببین مثلا حد و پیوستگی من دارم میبنم  منم مثل توام

کدومش اسونه بشه زد؟؟اصلا صفرم تو ریاضی

اخه فرصتی نمونده دیگه ترمیمم میکنم تازه برا اونم وقت باید بزارم😭😭

همون در حد بیست درصد بلد یاش صفر بزنی بقیه رو صد هم بزنی باز رتبتو خراب میکنه

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
صفر نمیشه بزاری باید ی ده درصدی بزنی  کلا اشتباهه این حرکت یهو دیدی ریاضی راحت دادن همه بالا پ ...

راستی نشد ک تو اون تاپیک دیگه ازتون تشکر کنم 

ممنون بابت جواب هاتون و وقت گذاشتید ...:))

کدومش اسونه بشه زد؟؟اصلا صفرم تو ریاضی

من صفر صفرممم

فک کنم حد و پیوستگی راحت باشه تقریبا دو سه سوالم تو کنکور داره 

تو نهاییم ک هست 

میتونی معادله نا معادله هم بخونی اما من دوس ندارم

راستی نشد ک تو اون تاپیک دیگه ازتون تشکر کنم  ممنون بابت جواب هاتون و وقت گذاشتید ...:))

خواهش میکنم 

ممنون میشم برای کارم دعا کنی که جور بشه   

همون در حد بیست درصد بلد یاش صفر بزنی بقیه رو صد هم بزنیباز رتبتو خراب میکنه

مشتق رو خواستم بخونم چن روز پیش گیرپاچ کردم نمیدونم کدوم فصلا رو باید بزنم

من صفر صفرممم فک کنم حد و پیوستگی راحت باشه تقریبا دو سه سوالم تو کنکور داره  تو نهاییم ک هست ...

با ملاک پور ببینم؟؟میشناسیش

مشتق رو خواستم بخونم چن روز پیش گیرپاچ کردم نمیدونم کدوم فصلا رو باید بزنم

امارو احتمال و شمارش بدون شمردن

معادله و نامعادله  رو بخون حتما ی هشت سوالی داره البته این معادله و نامعادله خودش پنج فصله پیدا کن ببین کدوماست 

دختر خوب یک هو رفتی سراغ مشتق اخه 

اول باید تابع رو بخونی بعد حدوپیوستگی بعد تازه برسی به مشتق 

با ملاک پور ببینم؟؟میشناسیش

اوم 

منم دان کردم از دوره کاموا فصل حدشو ملاک پوره 

کل حد و پیوستگی ۵ ساعته 

هنوز ندیدم ولی میگن خوبه 

وسواس ب خرج نده همین خوبه 

فصل هایی مثل تابع و مثلثات و مشتق و اینا پیش نیاز میخواد و سخت و طولانین 

اینو بخون 

اگه وقت اوردی معادله و نامعادله رو بخون اونم کمه و دو سوالم داره