2777
2789
عنوان

کنکوریا و قبول شده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
نه بابااا معادله و نامعادله همش یه درسه

اره اما مشتقات زیاد داره من یادمه اون دوران قدر مطلق و جز صححیح 

دیگه تابع درجه دو و سه انواع اتحاد ها اینارم میخواست 

اتفاقا برای یکی فرستادم بزار پیداش کنم عکسشو میزارم ببینید 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری نمیشه گفت بستگی به درجه سختی سوالات داره. تراز مهمه ممکنه شما هرکدوم از اینا رو 30% بزنی ولی چون سخت بوده همین سی درصد کلی تراز بده ب شما و ممکن هم هست که سوالات آسون باشه و نیاز بوده باشه که شما بالای 50بزنید برا جبران اون درسی ک ضعیفید و اینکه این رو هم در نظر بگیرید ک نهایی هم مهمه و تراز نهایی شما هم تاثیر میذاره روی تراز کل

نه بابااا معادله و نامعادله همش یه درسه

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
اینطوری نمیشه گفت بستگی به درجه سختی سوالات داره. تراز مهمه ممکنه شما هرکدوم از اینا رو 30% بزنی ولی ...

نظام قدیمم معدلم نزدیک ۱۸هست ترمیمم میکنم  زیست و شیمی و فیزیک و‌ادبیات رو. ریاضی اونموقعم سوم دبیرستانم ۲۰بود لامصب الان اصلا نمیتونم یکیشو حل کنم کلا یادم رفته

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
امارو احتمال و شمارش بدون شمردن معادله و نامعادله  رو بخون حتما ی هشت سوالی داره البته این معا ...

مشتق بنظرم اسون میمومد اخه😞

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
کسایی که بهت خوبی نکردن هم میذاری تو لیسته دعاهات؟ یکیش من❤️✨

اتفاقا همون موقعی ک من خوب نمیشناختمت اومدی تو تاپیکم بعد مدت هااا بهم انرژی مثبت دادی ، بهم خوبی کردییی گلم♥️

اگه قابل باشم حتماااا برات دعا میکنم توم برا من دعا کن عزیزم 

اتفاقا همون موقعی ک من خوب نمیشناختمت اومدی تو تاپیکم بعد مدت هااا بهم انرژی مثبت دادی ، بهم خوبی کر ...

چشم عسلی جانم من هرکاری کردم بیشتر انرژیش بابت حرفاتوون به خودم برمیگرده.. پس این دوسر برده❤️✨

حتمن عزیز دلم.. انشالله امسال فرای تصوراتت رخ بده جوری که هیجان زده شی و نتونی باورش کنی❤️✨

امیدوارم لحظه دیدنه نتایج برات جوری باشه که فقط دلت بخاد اون ثانیه ها وایسته و تو فقط تو اون تایم زندگی کنی🌱💜