الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه فنگشویی ستاره های پروازی میگه ستاره شمال خونه خاک هست یعنی باید آب اونجا نباشه و اونجارو خاک د ...
چهار قل رو در ابعاد خیلی کوچک پرینت بگیرد و در همه جای منزل قرار بدید پشت آینه هاتون بچسبانید ارتعاش خونه بالا میره و دیگه نگران ستاره منفی که امسال جنوب شرقی قرار داره نباشید
یادتون نره مهمترین بخش پاکسازی درونی انرژی ندادن به منفی ها با صحبت کردن ازش دردو دل کردن غیبت و انتقاد کردن و... هست و بعد پاکسازی منزل از تمام وسایل اضافه بعد چیدمان طبق ۵ عنصر
جنوب شرقی عنصر ش چوبه و مولد اون آب در این قسمت گل و گیاه گیاه در آب میتونید قرار بدید ظروف چوبی و وسایل چوبی هم مناسب این قسمته از رنگهای سبز آبی و سورمه ای میتونید این قسمت استفاده کنید مثلا آشپزخونه تو کابینتی این قسمت این رنگ ها باشه