2777
2789
عنوان

دزدیییییییی گوشیم😱😱😱😱

254 بازدید | 8 پست

اومدیم شمال گوشی از لای وسایل افتاده دم ماشین یکی مشکوک اومد رد شد بعد فهمیدیم دزدیده حالا مغاره های اطراف توی دوربین فیلمشو دیدن میگن آشناس هر شب اینجاس چیکار کنیم سامانه همیاب اطلاعات میخواد که خونه اس فکرم نمیکنم فایده داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی منم از عید گم شده  همیاب هم اطلاعات گوشی رو دادم ولی هنوز خبری نیست خیلی ناراحتم  نمی دونم چ ذکری متوسل بشم پیدا بشه 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
خیره ایشالا بهترشو بگیری همیاب به مام کمکی نکرد

آخه تو ی تایپیگی حطاب ب ی بنده خدایی گفته بودین که تایپیک تون رو در مورد گم شدن گوشی ببینن فکر کردم پیدا شده .ک اینو میگین  

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
آخه تو ی تایپیگی حطاب ب ی بنده خدایی گفته بودین که تایپیک تون رو در مورد گم شدن گوشی ببینن فکر کردم ...

مال خودم تو شمال شبیه زورگیری بود آخرش طرف آورد داد پولم خواست ما ندادیم ولی مال پدرم رو دیگه کامل دزدیدن و جفتشو به همیاب اطلاعات دادیم اثری نداشت